trolltrening3_550x469

Trollheimen treningssenter i ny drakt

Kun finpuss gjenstår før Ståle Sæterbø og Kine Paola Sæter kan ønske nye og gamle medlemmer velkommen til sitt nye treningssenter på cirka 600 kvadratmeter. Det gamle Holten & Aasgård lokalet i Røtet er pusset opp både innvendig og utvendig, og inneholder blant annet squash-hall.
- Dette er trolig den eneste squash-hallen på indre Nordmøre, og vi vet at dette kommer til å bli kjempepopulært, sier Sæterbø.

Ordfører Mons Otnes får æren av å klippe snoren når treningssenteret har sin offisielle åpning torsdag 1.september. - Vi kommer til å markere åpningen gjennom hele den helgen, med ulike aktiviteter og gode tilbud. Sylte gårdsslakteri vil komme å grille på åpningsdagen. Vi ønsker alle hjertelig velkommen, og tilbyr gratis trening for alle hele helgen. Det vil bli mange gruppetimer, slik at gjestene kan få prøve seg på de aktivitetene vi tilbyr. Vi har invitert gjesteinstruktører fra Trøndelag, som forhåpentligvis vil inspirere oss alle til å bli med på gruppetimene.

Sæterbø og Sæter har lenge tenkt på å utvide treningssenteret sitt, som siden starten har holdt hus i Miljøgata. - Vi har vokst oss ut fra de gamle lokalene, så dette gleder vi oss veldig til. Det var rent tilfeldig at vi ble tipset om at lokalene til gamle "Holten & Aasgård" var ledig. Vi har faktisk kjørt gruppetimer i 2.etasje her siden september i fjor, og vil selvsagt fortsette med det. Vi tilbyr kundene spinning, corebar og zumba. I løpet av høsten håper vi at step og pilates kommer i gang igjen. Kine er sertifisert som instruktør i corebar, en relativt ny type treningsform som er i ferd med å ta verden med storm. - Jeg anbefaler denne treningsformen for absolutt alle. Her får du trent kjernemuskulatoren og kondisjon samtidig.

Den største nyheten på treningssenteret er utvilsomt squash-hallen. - Vi er stolte over å endelig kunne presentere squash for kundene våre. Etterspørsel har vært stor over lang tid, så dette vil nok bli svært populært. En veldig god, og ikke minst artig treningsform, sier Sæterbø.

Det er Surnadal industribygg (som er eid av Surnadal Bygg) som står som utleier av bygget, og daglig leder, Jon Olav Holten, sier at dialogen med Trollheimen treningssenter har vært svært god under byggeprosessen. - Vi er veldig positive til at det blir liv i huset igjen. Og det vet vi at treninssenteret vil skape. Har vi tenkt kun penger, er det ikke sikkert at dette har blitt en realitet. Men vi vet at Kine og Ståle satser seriøst. Huset ble bygd i 1967, så det var på tide med en oppussing. Blant annet har vi skiftet tak, lagt ny isolasjon og det skal bli ny bordkledning på alle vegger som er synlig fra veien i første omgang, sier Holten. Og skulle de ønske å utvide ytterligere, har de førsteretten på mer areal. Vi går ut i fra at du blir å se på trening i høst? Det er vi vel omtrent forpliktet til, og jeg går ut i fra at vi får et godt tilbud fra treningssenteret når det blir åpning. Vi har faktisk snakket om felles trening for alle våre ansatte, så det er ingen umulighet.

Og allerede nå har samboerparet diskutert muligheten for utvidelse. - Vi ha mange drømmer og visjoner for treningssenteret i framtida. Vi kan ikke røpe alle våre hemmeligheter, men at byggetrinn 3 kan bli en realitet om ikke så lenge, er ikke usannsynlig.

Besøk nettsiden til Trollheimen treningssenter www.trolltrening.no

Klikk bildene større

 

trolltrening1
trolltrening2
trolltrening3
trolltrening4