Ivar Waag eldre junior

Trippelstevne i skyting

Bæverdalen, Surnadal og Hjelmen skytterlag har arrangert trippelstevne fra torsdag 20. juli til søndag 23. juli. Blant de yngste som deltar på alle tre stevnene trekkes det ut premier. Ellers er det vanlig premiering på hvert enkelt stevne.

Bildet over: Prøveskuddene settes før det virkelig gjelder.

De fleste skytterne deltok på alle de tre stevnene, og mange av dem tar det som en siste finpuss før Landsskytterstevnet i Førde, dit mange reiser allerede på onsdag. Til sammen er det påmeldt over 40 skyttere fra Hjelmen, Bæverdalen, Rindal, Surnadal, Øvre Surnadal og Lomundal skytterlag til årets Landsskytterstevne. 

Nordmør skyttersamlag har flere gode plasseringer i rekrutteringsklassen i lagskyting før Landsskytterstevnet, mens det er tynnere med så gode resultater i klassene 3-5 og i Veteran.
- Rekrutteringsklassen har vi vunnet 2-3 ganger, sier Stein Olav Gravem. I år er Ivar Waag  og Jorun Snekvik nominert til plasser i klassen eldre junior. Det er stor konkurranse blant rekruttene om de fire plassene på laget.  Det nomineres syv stykker til laget ut fra prestasjoner og fremskritt så langt i sesongen, og trippelstevnet denne helgen vil kunne være avgjørende for om man går fra å være nominert, til å bli en av de fire på laget i sin klasse på Landsskytterstevnet.

Jorun Snekvik eldre junior.jpg
Jorun Snekvik, som i år er eldre junior, ble Norgesmester i sin klasse i 2013, og hun var med og tok gull i lagskyting i 2014. I år håper hun på en brukbar plassering, men sier at hun i år skal skyte fullt program (liggende, knestående og stående) for første gang. Eldre junior skyter samme serie som de eldre klassene, men skyter på 100 istedenfor 200 meter.

Stein Olav Gravem og Hanne Waag.jpg
Hanne Waag og Stein Olav Gravem nevner at flere gode skyttere fra området er nominert til plasser på lagene i sine klasser i Nordmør skyttersamlag. De sier også at Karen Snekvik fra Surnadal, om hun skyter som vanlig, vil være en av medaljekandidatene i baneskytingen på Landsskytterstevnet. Det er også kandidater til gode plasseringer i Felthurtig junior og i Stangskyting, både junior og senior.

 

Her finner du resultatlister for:
- Hjelmen
- Bæverdalsstevnet
- Surnadalsstevnet