IMG_2999

Treningshelg

I helga har Surnadal Motocrossklubb hatt besøk av trener Morten Bjerkeli og hans team. Råg Rindal fra vår klubb kjører i dette teamet, og i helga samlet de teamet her og inviterte klubbens kjørere til å delta. 

Fra SMXK deltok Råg Rindal, Håkon K. Sæter, Mathias Rognskog, Aleksander Rognskog og Oliver Monsøy Ervik. Lørdag trente kjørerne på svingteknikk, plassering på sykkel og gasspådrag. Søndag ble det øvd på hoppteknikk, clutch og gear. I tillegg var det stafett, lek med sykkel og sosiale pauser. 

- Det er første året klubben har vinteråpent, noe som har gitt mersmak. Godt besøkte treninger fra kjørere i Midt-Norge og egen klubb, gode kjøreforhold og velvilje fra medlemmene har gjort at vi nå satser på å fortsette med dette. Så nå oppfordrer vi alle til å investere i piggdekk, og bli med på vintermoroa.

 Vi opplever stort engasjement og vil gjerne verve enda flere til sporten i kommende sesong. Vi har alt av utstyr til utleie, og håper mange vil komme og prøve. Snart er det vår og banen vil ligge nypreppet og klar til nye besøk. Og størst av alt i år; helga 10. - 12. august kjøres det Midt-Norsk Mesterskap på Kvanne. Flere hundre kjørere vil komme hit, med familier og venner. Det blir storinnrykk! Og her vil dere få oppleve kjørere fra begynnerfasen til de beste i Norge. Sett av helga! Vi er klar!, sier Nina Monsøy.



IMG_2989.jpg
Oliver Monsøy Ervik.

IMG_2990.jpg
Aleksander Rognskog.

IMG_2995.jpg
Råg Rindal.

IMG_2996.jpg
Mathias Rognskog.

IMG_2997.jpg

IMG_2993.jpg
Håkon K. Sæter.

IMG_3002.jpg

IMG_3001.jpg

IMG_2998.jpg
Trener Morten Bjerkeli i grønn bukse. Styrke og balanse.

 

Tekst og bilder er innsendt av Surnadal Motocrossklubb