nå er det hennes tur

Surnadal kommunes aksjonskomite melder:

Trekningsliste

Her er trekningslisten etter loddsalget som ble opprettet i forbindelse med TV-aksjonen og den internasjonale bygdekvelden i Surnadal kulturhus sist uke. Totalt kom det inn 25 000 kroner, som går uavkortet til CARE og TV-aksjonen 2019.

Den kommunale aksjonskomiteen ønsker å rette en kjempestor takk til alle som har kjøpt lodd, og ikke minst til alle som har bidratt med gevinster slik at det til slutt ble to trekninger. Denne hovedtrekningen og den litt mindre som ble avholdt på kulturhuset den 15.10. 

Totalt innkommet på disse to loddsalgene kom det inn 25 000 kroner som uavkortet går til CARE og TV-aksjonen 2019. De som har vunnet kan hente gevinstene hos Surnadal Sparebank i dag mellom klokken 15-18. Om dette ikke passer så blir de forsøkt levert utover uka til den enkelte. De med adresse i Todalen kan hente sine gevinster under dagens kioskåpent mellom 16 og 18.

Fra klokken 15 og utover i dag kommer bøssebærerne, og vi oppfordrer til å gi så det monner! Enten med kontanter eller via Vipps.

På forhånd takk!

Hilsen oss i Surnadal kommunes aksjonskomite.

Trekningslista finner du som pdf her