tannleger moholdt myrstad nergård

Tre nye tannleger i Surnadal

Tannlegene Emilie Moholdt (24), Marlene Myrlund (25) og John Magnus Nergård (33) har alle flyttet til Surnadal, og ønsker nye og gamle kunder velkommen til tannklinikken på Øye. 

Den offentlige tannhelsetjenesten i Surnadal har i perioder hatt redusert kapasitet på grunn av mangel på tannleger. Nå ser alt så mye bedre ut! I april kom nemlig John Magnus Nergård flyttende til bygda fra Karasjok, og i løpet av sommeren kom også Emilie Moholdt fra Sandefjord og Marlene Myrlund fra Sørreisa. 

Nergård har praktisert som tannlege noen år, mens både Moholdt og Myrlund ble uteksaminert fra henholdsvis Universitetet i Oslo og Universitetet i Tromsø i vår. 

Distrikstannklinikken i Surnadal har dermed hele tre tannleger som alle gleder seg til å bli kjent med surnadalingene. 

Marlene har hatt praksis i Surnadal, og er samboer med Erlend Lund som også er tannlege. Hun kjente derfor til bygda før hun kom flyttende. John Magnus har aldri før vært i Surnadal før han kom i april, mens Emilie har hatt praksis i Averøy kommune og likte seg så godt at hun ønsket å fortsatt kunne være på Nordmøre. 

Alle tre føler at de har kommet godt i gang på ny arbeidsplass, og at surnadalingene har tatt de godt i mot.

- Det har gått over all forventning, og det er spennende å jobbe i distriktet. Her får vi gjøre mange ulike oppgaver, og får utføre ulike behandlinger. Vi treffer mange hyggelige mennesker både på og utenfor klinikken. Inntrykket er så absolutt positivt, sier trekløveret som roser sine kollegaer for måten de blir tatt vare på.

På tannklinikken jobber både tannlegesekretærer og tannpleiere som alle gjør sitt for at de skal trives.

- Vi jobber sammen med mange som har lang erfaring på området, og de kommer med nyttige tips og råd. Det setter vi stor pris på, sier de. 

tannleger1.jpg
Marlene Myrlund (bakerst f.v), John Magnus Nergård og Emilie Moholdt 

Alle tre har funnet seg godt til rette i Surnadal. Myrlund og samboeren har kjøpt seg leilighet, og Nergård har kjøpt seg hus. Begge jentene spiller håndball på fritiden, og alle tre setter stor pris på de flotte turmulighetene kommunen har å by på. 

Dette kan bety at dere ser for dere en fremtid i Surnadal?

- Så absolutt! Vi har ingen planer om å forlate dere, smiler de hyggelige tannlegene som har enda en gledelig nyhet til små og store i Surnadal.

Det har seg nemlig slik at de har ledig kapasitet!

- Vi har veldig mye å gjøre, men det betyr ikke at vi ikke kan ta i mot nye kunder. Ingen skal trenge å kjøre til Trondheim for å få en time hos tannlegen. Ring oss, så skal det nok ordne seg.