Søyset Krabat Bjerke 200717

Travresultater fra Bjerke, Biri og Leangen

Det har vært en aktiv uke i travmiljøet. Hester fra vårt distrikt har startet både på Bjerke, Biri og Leangen, og flere av dem har forbedret rekordene sine. Her får vi en oppsummering.


Bjerke 19. juli:

Løp 8: Her endte Søyset Kaiser uplasert på kilometertida 1.27.9 over distansen 2140 meter. Den eies av Lene Søyseth, mens Ole Johan Østre var kusk.
 

Bjerke 20. juli:

Løp 4: Over distansen 2100 meter endte Søyset Krabat opp med kilometertida 1.32.5 a, som betydde en rekordforbedring på 2,4 sekunder på Lars Bjørn Søyseth sin hest. Den vart belønna med en tredjepremie og Ole Johan Østre var nok en gang kusk.
 

Biri 23. juli:

Løp 8: Over distansen 2100 meter endte Rappnor sist i mål. Lene Søyseth er eier og Ole Johan Østre var nok en gang kusk.
 

Leangen 24. juli:

Løp 1: Over distansen 2140 meter endte seksåringen Slettvoll Vilja opp med en sjuendepremie på kilometertida 1.37.4g, noe som innebar en rekordforbedring på 1.7 sekunder. Ola Skjølsvoll er eier og Atle Solhus var kusk.

I det samme løpet ble det en fjerdepremie på Voi Voi etter at den med nød og neppe unngikk en målgalopp som automatisk fører til diskvalifikasjon. Kilometertida på Mads Løfaldli sin hest kom på 1.36.8g. Per Einar Sørmo var kusk.


Løp 6: Danny Delight var ute på langdistansen 2640 meter, men etter trafikkale problemer på slutten endte den uplasert på 1.16.9, noe som betydde en rekordforbedring på 0.5 sekunder for Irene Løfaldli sin hest. Ragnhild Bjørnbeth var som vanlig kusk.


Her kan du se video fra travbanene på www.rikstoto.no

 

Tekst: Arnfinn Løfaldli
Bilde: Skjermdump fra rikstoto.no (Søyset Krabat i ledelsen på oppløpet på Bjerke torsdag 20. juli)