Onsdag
Onsdag Delvis skyet
Delvis skyet
Svak vind
Torsdag
Torsdag Regn
Regn
Lett bris
Deep Desire Inga 2013_1024x1018

Travelt for Inga Dalsegg

2013 ser ut til å bli et travelt år for meg, noe jeg så absolutt ikke klager over! Jeg har allerede en god del bestillinger, og i tillegg fullt opp med utstillinger. Det forteller Inga Dalsegg til Trollheimsporten - her det siste nye bildet - Deep Desire. Les mer om planene hennes for første del av 2013:

Her er utstillingsplanene til Inga Dalsegg for første halvdel av året:
- Årets første utstilling blir på Snefugl Gård i Buvika, det blir åpning søndag 27. januar kl 15.00. Utstillinga er en del av Vinterkulturuka i Skaun. I forbindelse med åpningen skal jeg fortelle litt om kunsten min. Utstillinga er åpen hver dag fra kl 16.00 og utover til og med søndag 3. februar. Dere kan se mer om dette her, forteller Inga.

- Så følger utstilling i Galleri Barbara, i regi av Sunndal Kunstlag, der stiller jeg ut 7. - 28. februar. Min neste utstilling etter dette blir hos Thrane Gård Galleri i Sandnes 20. april - 31. mai. Er du på facebook kan du se litt om galleriet deres her, forteller ho

- Etter dette blir det utstilling hos Dr. Holms Hotel på Geilo, med åpning i slutten av juli. Jeg legger ut mer detaljer og informasjon om alle utstillingene på hjemmesiden min etter hvert som det nærmer seg, sier Inga Dalsegg.

Årets første maleri
- Nå på fredag ble jeg også ferdig med årets første maleri, sier ho - og disse kan du se her - de to siste maleriene i 2012 (1 papyrus og 1 vanlig oljemaleri - Just Between the Two of Us og Papyrus-bok under) og det første i 2013 - Deep Desire (over).

- Helt til slutt vil jeg ønske alle velkommen innom på utstilling enten i Buvika i januar eller på Sunndal i februar!

Inga Dalsegg er med i Trollheimsporten med link - bli med - alle som er med her!

 

 

Tips en venn Skriv ut