Topphåndball i Surnadal

Alle håndballinteresserte: Sett av datoen søndag 9. august! Da kommer eliteserielagene Byåsen og Molde til Surnadal idrettshall for å spille treningskamp. Kampen setter punktum på ei turneringshelg for lokale håndballag som spiller til inntekt for pårørendeforeninga.

I fjor sommer arrangerte håndballgruppa i Surnadal IL, med initiativtaker Anders Moe Sæter i spissen, ei uhøytidelig turnering til inntekt for demensforeninga. Turneringa ble en stor suksess på alle måter, og sørget for at demensforeninga i Surnadal fikk en gavesjekk på over 20 000 kroner. Les om turneringa her.

Håndballgruppa gjentar suksessen og inviterer til ny turnering 8. -  9. august. I år går inntektene til pårørendeforeninga i Surnadal kommune.

Årets arrangement vil bli avsluttet med en skikkelig godbit: Eliteserielagene Byåsen (nr. 5 i årets serie) og nyopprykkede Molde lader opp til sesongstart med treningskamp i Surnadal idrettshall søndag 9. august!

Det betyr at publikum vil få se landslagsspillere som Emilie Hegh Arntzen (Byåsen) og Anniken Obaidli (Molde) i aksjon på parketten i Surnadal.

Leder i Surnadal IL håndball, Stian Faksnes, gleder seg stort over å få to eliteserielag på besøk.

- Begge klubbene syntes turneringa var et godt tiltak, og stilte mer enn gjerne opp til treningskamp. Jeg gleder meg, og synes det er stor stas å få Midt-Norges to beste damelag til Surnadal idrettshall, sier Faksnes.

byåsen_690x552.jpg

Foto: Byåsen IL

MOLDEHK_690x412.jpg

Foto: Molde HK