D5 des-18

Tok sitt første poeng

Surnadals håndballdamer i 5. divisjon lå fire mål bak til pause i tordagens lokaloppgjør mot Sunndal, men tok seg sammen og sikret uavgjort 21 - 21.  Dette var lagets første poeng for sesongen. Toppscorer ble Hanna Saksen med 5 mål.

Det var Sunndal som kom best i gang, og ledet med fire mål til pause på stillingen 9 - 13. Også i andreomgangen var Sunndal i føringen med tre og fire mål, men hjemmelaget satte inn en god sluttspurt. Mia Larsen Faksnes scoret kampens siste mål, og sørget for utligning til 21 - 21. Dermed ble det ett poeng til hvert av lagene i det som ble et jevnt og spennende lokaloppgjør.

Surnadal har 1 poeng etter 3 kamper, mens Sunndal har 4 poeng etter 6 spilte kamper. Se tabellen her.

Kampfakta Surnadal 2 - Sunndal 21 - 21 ( 9 - 13 )