molde mogstad

Tok sitt første poeng i 2. divisjon

Surnadal/Søya/Todalen sikret seg sitt første poeng i 2. divisjon i søndagens bortekamp mot Nardo. Hjemmelaget tok ledelsen i det 68. spilleminutt, men lagkaptein Ane Mogstad (bildet) utlignet til 1 - 1 like før slutt. 

Trener Henrik "Henne" Aasbø kunne like etter kampslutt fortelle om en svært jevn, spennende og artig kamp mellom to lag som stod godt til hverandre.

- Kampen var preget av få målsjanser, og det var Nardo som hadde ballen mest frem til scoringen i andreomgangen. Etter målet våknet vi, ble mer aggressive, la ned en større innsats og tok over initiativet i kampen. Alice Naustbakk var nær ved å utligne, men skuddet traff stolpen. Minuttet før slutt fikk vi tildelt straffe som Ane Mogstad satte sikkert i mål. Det var både fortjent og rettferdig at vi fikk med oss ett poeng i denne kampen, sier han. 

Surnadal/Søya/Todalen måtte på grunn av flere frafall endre formasjon til å spille med fire bak. I tillegg måtte flere ferske spillere inn på laget, deriblant 15 år gamle Hedda Aasbø. 

- Alle la ned en hederlig innstas i dag, inkludert alle innbytterne som kom inn og endret kampbildet. 

Etter to kamper i 2. divisjon står nyopprykkede Surnadal/Søya/Todalen med ett poeng. Møtet med divisjonen har vært som forventet i følge Aasbø.

- Vi skal kunne være med å kjempe om poengene mot 3 - 4 av lagene i divisjonen. KIL/Hemne som vi tapte mot i første serierunde var for gode for oss, og det var helt som forventet. Det var bra for både tabellen og hodet at vi tok poeng i dag. Jeg har sett mye bra på trening, men vi får det ikke helt ut på kamp foreløpig. Vi blir litt for beskjeden og passiv, sier Aasbø. 

Se tabellen her

Kampfakta Nardo - Surnadal/Søya/Todalen 1 - 1  (0 - 0 )

Kristine Mikkelsen
Anne Biret Holmestrand
Ane Mogstad
Ingvild Berg
Marte Nes
Gro Jeanette Gjørsvik
Marit Ingeborg Ansnes
Ragnhild Smevoll
Hedda Aasbø
Thea Holten
Mari Gjul
Lone Kvande Brøske

Marte Næss
Elise Einum
Emma Sæther
Alice Naustbakk