Sitteinnebandy17

Tøff kamp om førsteplassen

Fredag møttes Rindal og Surnadal til sitteinnebandyturnering på Surnadal sjukeheim. Dette var den fjerde turneringen i rekken, og det var harde og jevne kamper. Til slutt gikk Surnadal sitt blå lag av med seieren, med resultatet 4-3 over Rindal.

Bildet over: Det er stor glede og kampiver fra begge lag. Rindal i gult og Surnadal i blått.

Det ble delt ut vandrepokal til Surnadal. Denne var ny av året, siden Surnadal har tatt seieren de andre gangene også, og fikk pokalen derfor til odel og eie i fjor.

Halsa pleier også å delta på turneringen, men de klarte dessverre ikke å stille lag i år, noe de andre deltakerne syntes var veldig synd.

Men konkurranseinstinktet var så absolutt til stede. – Vi hadde tenkt å la Rindal vinne i år, sa Gunvor til Trollheimsporten. –Men det glemte vi i kampens hete, fortalte hun. Hun gjorde en utmerket jobb som målvakt for Surnadal.

I utgangspunktet var det vel Surnadal sine begge lag som gikk videre til finalen, men statuttene sier at det må være lag fra forskjellig kommune som deltar i finalen, kunngjorde Siri Heggem Bævre. Hun var både dommer og sekretariat.

Normalt spilles det en omgang på 20 minutter, men på grunn av varmen ble omgangene redusert til et kvarter, og helt ned til 10 minutter på selve finalen. Dette fordi lagene hadde spilt flere runder før, og sitteinnebandy er en knallhard sport selv om det høres enkelt ut. Det er bare å prøve!

Mildrid og Conny ønsker å få rette en stor takk til kjøkkensjefen på Surnadal sjukeheim, Albert Brouwer og teamet hans, for at de for fjerde gang har sponset maten til alle deltakerne.

Målvakt i finalen for Rindal var Siv Renate og Bjørg. Asbjørn og Klara hadde passet "buret" i tidligere omganger.

Gerd Marie og Gunvor hadde vært målvakter for Surnadal i tidligere omganger. Nå heiet de ivrig fram laget sitt sammen med resten av gjengen.

Conny Hüber og Mildrid Kattem Aune er superengasjerte initiativtakere.
Surnadal sitt målvaktlag. Fra venstre: Gunvor, Nils, Gerd Marie og Peder.
Helge Røv var til stede og delte ut vandrepokal til det seirende laget.
Som takk for at de fikk komme, delte Mildrid Kattem Aune fra Rindal ut blomster som Conny Hübner og Ann Jorid Bjørkli mottok på vegne av Surnadal.
Engasjerte damer. Fra venstre: Siri Heggem Bævre, Conny Hübner, Ann Jorid Bjørkli og Gro Karin Foseide.
Else var sporty og stilte opp på to timers varsel. Det gikk veldig fint, kunne hun fortelle, siden det var bare katten hun måtte ordne med før hun dro.