flå stian kooyman

To tap for Surnadal

Det ble en tung dag for seniorlagene i Surnadal idrettshall lørdag. Herrelaget sløste med sjansene sine og tapte 28 - 22 mot Flå/Lundamo/Støren, mens damelaget leverte en svak kamp og tapte 26 - 23 mot Frøya.

Herrelaget møtte som ventet god motstand da tabelltreer Flå/Lundamo/Støren gjestet Surnadal idrettshall lødag. Hjemmelaget hang likevel greit med i kampen og spilte seg til mange gode sjanser, men bortelagets gode keeper stoppet effektivt skuddene. Sjansesløseri blir straffet hardt, og gjestene kunne gå til pause med en solid femmålsledelse.

Andreomgangen ble jevn, og Flå/Lundamo/Støren ledet med fire-fem mål helt til det gjenstod fem minutter. To kjappe mål av Mikkel Bæverfjord sørget for at Surnadal kun var tre mål bak. Gjestene tok time-out, og fikk kontroll på kampen igjen. Flå/Lundamo/Støren vant til slutt kampen med seks mål.

Kampfakta Surnadal - Flå/Lundamo/Støren 22 - 28 ( 9 - 14 )

Tarjei Fugelsøy 2

Damelaget møtte overkommelig motstand mot Frøya, et lag de vant mot på bortebane for bare to uker siden. Frøya kom til Surnadal med bare èn innbytter, og i starten på andreomgangen pådro en spiller seg rødt kort. Likevel var det Frøya som var det beste laget i Surnadal idrettshall lørdag. Hjemmelaget spilte en svak kamp både i angrep og forsvar. Lite samspill og lavt tempo på ballen preget angrepsspillet, og i forsvar hadde de store problemer med å stoppe distanseskuddene og innspill til strek.

Surnadal gikk opp i ledelsen for første gang i kampen åtte minutter ut i andreomgangen, og økte til 19 - 17 etter scoring av Kine Bjørseth. Frøya utnyttet to utvisningsperioder på hjemmelaget og tok tilbake ledelsen på stillingen 20 - 21. Resten av kampen fungerte svært lite for Surnadal, som kun scoret ett mål i kampens siste åtte minutter. Dermed kunne Frøya kunne enkelt kontrollere kampen inn til seier 26 - 23.

Kampfakta Surnadal - Frøya 23 - 26 ( 11 - 12 )