g14 Surnadal klar til første kamp

Oppdatert!

To finaler!

Surnadal J14 og Surnadal/Søya/Todalen G14 er videre til finale i B-sluttspill etter torsdagens kamper.  Finalekampene blir spilt på fredag kl 12:15 og kl 16:30.

Fire lag fra disse trakter skal og har spilt kamper torsdag. G18/19 Surnadal IL/ Rindal 1 tapte 3-1 mot Melhus IL og Norway Cup-eventyret er over for deres del.

J17/18/19 ledet 1-0 til pause og på Facebooksidene til Surnadal IL står det at de dominerte store deler av kampen og skulle avgjort kampen i første omgang. Likevel kom Ravn til flere sjanser og greide til slutt å ta ledelsen 2-1. Dette var et surt tap som sendte jentene ut av årets Norway Cup.

Det gjenstår nå to lokale lag i Norway Cup, og vi følger spent med.

Surnadal J14 spilte mot Oppegård tidligere i dag og vant kampen 5-0. Seieren sendte jentene videre til kvartfinale mot Snøgg Fotball kl 15:00. Kampen er nå ferdig og surnadalsjentene vant kampen 4-3. Semifinalen vant også fotballjentene, og nå står finale i B-sluttspill for tur på fredag kl 12:15.

Surnadal G14 spilte kamp tidlig på torsdag, og vant kampen 5-3 mot Bækkerlaget SF og er videre til semifinalen i B-sluttspillet i årets Norway Cup. Guttene vant semifinalen og er nå i finalen i B-sluttspill på Norway Cup. Finalen blir spilt mot Kråkerøy IL fredag kl 16:30.