ingress, damekamp

Timålsseier til Rindal!

Lørdag 22.oktober spilte det nyoppstartede damelaget sin første hjemmekamp i Rindalshuset.  Rindal styrte hele kampen, og de vant til slutt med hele ti mål.

Rindal tok ledelsen etter 5 minutter og lå foran resten av kampen. Rindal IL er et ungt og godt lag med gode spillere som allerede samspiller godt. Etter halvspilt første omgang økte de jevnt ledelsen. Med flere gode rush og godt angrepsspill ledet Rindal 19 - 11 til pause.

Stor fart og presise pasninger preget også andre omgang, og ledelsen øket. Til slutt vant de kampen 33 - 23.

- Vi får til det vi vil. Til å være et nyoppstartet lag er samspillet godt, ser ut som vi har spilt i lag i evigheter. Og vi er mer kompakt i forsvar, forteller en godt fornøyd spillende trener Malin Løset.