Picasa

Tiltalt for vold og trusler

To menn i 40-åra må møte i Nordmøre tingrett, tiltalt for vold og trusler, skriver avisa Sør-Trøndelag i dag. Det var i vår de to tok seg inn i en leilighet i Rindal ved å sparke inn ytterdøra. Der slo de en mann som oppholdt seg med balltre og dyttet ham flere ganger i hodet med balltreet. De truet også fornærmede ved å legge en kniv inntil halsen hans, de hogg med kniven i bordet og truet med å kappe både fingre og føtter av ham.

De to mennene er tiltalt etter paragrafene 228 og 232 i straffeloven, som omhandler bruk av farlig redskap under særdeles skjerpende omstendigheter, både ved at volden skjedde uprovosert og ble begått av flere i fellesskap. Ifølge tiltalen, utferdiget av Politimesteren i Nordmøre og Romsdal, var truslene egnet til å framkalle alvorlig frykt, skriver Sør-Trøndelag.

En annen tiltalebeslutning, datert samme dag som for de to mennene, omhandler også trusler. Her er en ung kvinne i slutten av tenåra tiltalt for å ha truet rindalskvinnen som eier leiligheten der mannen ble slått med balltre. Det framgår ikke av tiltalebeslutningene om det er en sammenheng mellom disse sakene.

Les hele saken på avisa Sør-Trøndelag sine nettsider: Slo med balltre og truet med kniv