SIL J16 foto SIL

Tilbakeblikk på årets Norway Cup

Fredag formiddag var Norway Cup-eventyret over for alle lagene fra Rindal og Surnadal. Her får du noen glimt og observasjoner fra en opplevelsesrik uke!

Trener Morten Møller forteller at Rindal G19 hadde et fint opphold, hvor de stilte med en ung 16-mannstropp: én 15-åring, tre 16-åringer, sju 17-åringer i tillegg til to 18-åringer og tre 19-åringer.

- Sportslig sett fikk vi artige og ufordrende kamper i gruppespillet. Til tross for ok spill gikk vi på et tap 5-2 mot spanske Club de fútbol Alfaz del Pi. Vi fikk en grei seier 4-2 mot Ridabu 2, og tap 2-0 mot Holmlia i vår beste kamp under oppholdet. Vi hadde håpet å komme et stykke i B-sluttspillet, men gikk på et litt surt 4-1 tap i 16-delsfinale mot Skjold IL i en kamp hvor vi ble overrumplet av et fysisk og godt kjempende lag som nok ville vinne mer enn oss. Vi fant aldri rytmen i kampen - så tapet var greit nok. Artig å bryne seg mot gode lag vi ellers ikke får anledning til å møte, sier Møller til Trollheimsporten.

Rindal G19 mot Ridabu Norway Cup 2018.jpg

Rindal G19 mot Skjold Norway Cup 2018.jpg

Rindal G19 pizza Norway Cup 2018.jpg

Alle foto over: Rindal IL fotball.

 

A-sluttspill for SIL

I Surnadal IL kom tre av seks lag til A-sluttspill. På første sluttspilldag vant alle lagene sine første kamper, og SIL vant til slutt hele sju av ni kamper.

J16 kom seg lengst av alle, og møtte Åsane Fotball i kvartfinale i A-sluttspillet fredag formiddag. Der ble Åsane for tøffe, og jentene tapte til slutt 0-3. Nettopp Åsane møtte så Nittedal i J16-finalen i A-sluttspillet. Nittedal slo jentene i gruppespillet - så de eneste to som slo J16 møttes i finalen!

Her ser du resultater for alle lag.

Bæverfjord G12 Norway Cup 2018 foto Frode Hågen Raaen.jpg

Bæverfjord IL G12 vant hele fem av seks kamper i sitt cup-eventyr og ble gruppevinnere med 27-5 i målforskjell! Foto: Frode Hågen Raaen.

 

Stor opplevelse

Leder for Surnadal IL, Øystein Bondhus, ser tilbake på en svært lærerik og positiv uke.

- Vi er kjempefornøyde med årets Norway Cup-turnering! Det har vært en stor opplevelse for både spillere, foreldre og støtteapparat, og det er utrolig gledelig å se det sterke samholdet vi har i klubben vår. Sportslig har det også vært veldig bra. Vi har tre av seks lag til A-sluttspill, og alle lagene våre vant minst én sluttspillkamp, forteller han til Trollheimsporten.

- Det har vært veldig gøy å se den positive utviklinga til lagene utover i turneringa. Jeg er sikker på at innsatsen og opplevelsene fra Norway Cup kommer til å ha en positiv effekt for høstsesongen, avslutter Bondhus.

Noen glimt fra Norway Cup, sett med SIL-øyne:

SIL J.jpg

SIL-gutter foto SIL.jpg

SIL-jenter.jpg

SIL-jenter2.jpg

Alle foto over, samt ingress: Surnadal IL fotball.