Søndag
Søndag Regn
Regn
Laber bris
Mandag
Mandag Lett sludd
Lett sludd
Lett bris
Pan Hoset_1024x683

Thai Food infoside!

Pan Hoset og firmaet Thai Food er blitt medlem av Trollheimsporten med infoside! Den dyktige og alltid like blide kokken har solgt thailandsk mat fra sitt rullende kjøkken i Surnadal og Rindal denne sommeren, og har på kort tid rukket å bli veldig populær blant lokalbefolkningen. Når hun dukker opp, bli det raskt kø rundt bilen…. Nå vil hun gjøre enda flere kjent med hva hun har å tilby gjennom sin infoside på Trollheimsporten.

 

.

Pan Hoset lager mat fra bilen sin på Øramartnan i sommer. Her får hun help av søstra si. Alle foto: Norunn Holten.

Pan Hoset forteller at hun utvidet utvalget på menyen litt på slutten av sesongen, men det er nok først og fremst hennes milde og velsmakende vårruller og grillspyd som ble sommerens matslager og som har fått selv trauste surnadalinger og rindalinger hekta på thailandsk mat. Hun har hatt faste oppmøtedager ved Landbrukshuset på Skei og på Rindalstorget i Rindal, og har i tillegg vært til stede på en rekke festivaler, f.eks. Norsk laksefestival i hjembygda og Marokkofestivalen i Kristiansund. Hun var også i Rindal, på Surnadalsøra og på Gjøra på festival.

Sommersesong

Thai Food har nå avslutta sommersesongen, men vil være på plass i sentrum av Surnadal og Rindal til våren igjen. Sist sommer stod Pan med bilen sin utenfor Landbrukshuset på Skei to dager for uka, og ved Rindalstorget en dag. Vi kan vente oss et liknende opplegg til neste år igjen. Når sesongstart nærmer seg, vil dager og tidspunkt bli kunngjort på Trollheimsporten.

Vintersesong og catering

Vinteren er en roligere tid for enmannsforetaket Thai Food. På grunn av vær og temperatur, vil det ikke bli matsalg fra bilen. Pan Hoset tar derimot gjerne imot bestilling på mat til store og små selskaper. Når det gjelder catering, leverer Thai Food minimum fem porsjoner. Det blir da pris etter bestilling, pluss for utkjøring.

Meny

Thai Food har fått et godt omdømme på Nordmøre denne sommeren, både på grunn av sine velsmakende vårruller og grillspyd med tilbehør, men også sine rimelige priser. Sommeren 2012 kunne du for eksempel få kjøpt en tallerken med to vårruller, et grillspyd og ris, salat og saus for 85 kroner. På slutten av sesongen fikk også Thai Food suksess med «Thai mix»- en rett med fritert scampi og kylling, samt vårruller og grillspyd, alt til bare 119,- kroner. Til selskap vil det bli laga mat etter ønske. Hva med å prøve «tom yam gong» (scampisuppe) eller en buffet? Kontakt Thai Food for forslag og bestilling!

 

Nyheter om Thai Food

Telefon: 47 61 92 87

Klikk på bildene for å se de større!

Pan og kø_1024x683
Det blir alltid kø rundt bilen til Pan Hoset.
bil1_1024x683
Pan Hosets rullende restaurant.
Tips en venn Skriv ut