rindal sil11

Testet formen før seriestart

Surnadals 4. divisjonslag og Rindals 5. divisjonslag møttes i treningskamp på AMFI Park søndag ettermiddag. Rindal gikk seirende ut av oppgjøret som for begge lag var generalprøven før seriestarten som braker løs om kort tid. 

Surnadal sesongåpner med bortekamp mot Eide/Omegn fredag 13. april, mens Rindal spiller sin første kamp fredag 20. april borte mot Flatås.

Søndagens treningskamp endte 2 - 1 i favør Rindal etter scoringer av Håkon Mikkelsen og Sander Landsem Kattem. Stein Todalshaug scoret målet til Surnadal. Rindal gikk opp i ledelsen 1- 0 like før pause, og økte til 2 - 0 i det 54. spilleminutt. Surnadal reduserte til 1 - 2 i det 69. spilleminutt, og jaget utligning de siste minuttene av kampen. Rindal red stormen av, og kunne juble for seier i lokaloppgjøret. 

Rindal manglet hele 10 spillere, og måtte låne en surnadalsspiller i hver omgang. Erling Øie fikk æren av å spille i hvit drakt før pause, mens Lars Mogstad tok jobben siste del av kampen. 

Rindals hovedtrener, Lars Ole Heggem, var naturlig nok meget godt fornøyd med laget sitt etter seieren.

- For første gang i år kan jeg si meg fornøyd med det vi presterer. Det passer godt at det skjer i siste treningskamp før alvoret starter om tolv dager. Målet vårt før kampen mot Surnadal var å fokusere på mer struktur i alle spillets faser. Det lykkes vi med, sier Heggem.

Hva er ambisjonene for kommende sesong?
- Vi skal spille i en tøff avdeling, men vi skal kjempe for å komme på pallen. Spiller vi slik som i dag så kan vi klare det, sier Heggem.

5. divisjon avdeling 3 består av: Buvik, Charlottenlund 2, Flatås, Frøya, KIL/Hemne 2, Nidaros, Orkanger, Rindal, Svorkmo og Trond.

Rindal stiller i år med følgende tropp:  Anders Grytbakk, Stian Grytbakk, Jørgen Gjerstad, Stein Gunnar Rønningsbakk, Sondre Aune, Anders Nerbu Løfald, Robert Jonli, Stian Bolme, Harald Kristoffer Fjellvik Røen, Brage Elshaug Storholt, Roy Bolme, Jo Trønsdal Bævre, Emil Gåsvand Løset, Torstein Heggem, Sondre Løfald Bjørnstad, Jostein Landsem, Henrik Folden, Vegard Karlstrøm, Steinar Møller, Tølløv Heggem, Martin Bolme Fjerstad, Magnus Eriksen, Morten Møller, Håkon Strupstad Mikkelsen, Ole Heggem,  Aksel Norli, Gjermund Løfald, Edvard Bolme Fjerstad og Sander Landsem Kattem.

Se terminliste og mer informasjon om 5. divisjon her

rindal sil10_690x506.jpg
Sindre Hyldbakk Kvande og Håkon Mikkelsen i duell om ballen

- Ikke bekymret
Surnadals hovedtrener, Webjørn Holten, var selvsagt ikke så fornøyd som sin trenerkollega fra Rindal, men hevder at han ikke er bekymret før seriestarten om fem dager.

- Selv om det ikke ser ut slik i dag, så er vi godt i rute og jeg er overhodet ikke bekymret på lagets vegne. I dag var det viktig for oss å prøve ut mange spillere på ulike posisjoner. Vi får gjennomført ei god treningsøkt. Rindal spiller godt i dag, og de imponerte meg. All ære til dem, sier Holten.

Hva er ambisjonene for kommende sesong?
Målet vårt er først og fremst å utvikle oss som lag. Vi har ei spennende spillergruppe, og om jeg lykkes med å klare å løfte snittet på laget, så kan vi slå de beste lagene i avdelingen. Vi er nok ikke stabile nok til å kjempe om opprykk, men jeg skal love å gi topplagene kamp. 

Hvem ser du på som favoritter i avdelingen?
- Kampen om opprykk vil stå mellom Sunndal og KFK. Sunndal bør klare å vinne i år, sier Holten.

Surnadals 4. divisjonsavdeling består av følgende lag: Averøykameratene, Eide og Omegn, Elnesvågen, KFK, Malmefjorden/Ekko/Aureosen, Midsund, Sunndal, Surnadal, Tomrefjord, Træff 2, Vestnes Varfjell og Åndalsnes. 

Surnadal stiller i år med følgende tropp:
Mattis Fiske, Robin Tørset Brøske, Ola Øyen Saltrø, Simen Einmo Engdal, Audun With Aasgård, Hans Felix Hoem, Ørjan Nes Haugen, Vegar Brøske, Knut Ola Hamnes Høvik, Lars Mogstad, Steinar Bævre Heggset, Tore Bæverfjord, Tore Eduardo Klokseth, Sven Ranes, Petros Simon Bokre, Ingebrigt Løfaldli, Stein Todalshaug, Sander Smevoll, Geir Bævre, Sindre Hyldbakk Kvande, Andreas Dalsegg Sæter, Erik Kvendset Andersen, Amen Gebrehiwet Hailu, Erling Øie, Helge Krangnes Drøpping, Frikk Hauglann Talgø, Dan Blekken og Hallvard Næss.

Se terminliste og mer informasjon om 4. divisjon her

rindal sil7_690x394.jpg
Stein Todalshaug scoret målet til Surnadal

rindal sil roy bolme
rindal sil2
rindal sil3
rindal sil4
rindal sil5
rindal sil6
rindal sil8
rindal sil9
rindal sil11
rindal sil12
rindal sil13
rindal sil14
rindal sil15
rindal sil16
rindal sil17
rindal sil18
rindal sil19
rindal sil20
rindal sil21
rindal sil 1