mfk lars2_690x557

Tar Surnadal 2.plassen?

Fredag kveld avslutter Surnadals 4.divisjonslag sesongen med hjemmekamp mot Molde 3. Med seier i denne kampen, vil Surnadal sikre 2.plassen på tabellen, noe som vil gi deltakelse i cupen våren 2015.

KFK er vinnere av avdelingen med 55 poeng. Surnadal og Dahle kjemper fortsatt om den viktige andreplassen. Før siste serierunde ligger Surnadal på andreplass med 47 poeng, kun ett poeng foran Dahle på tredjeplass. Fredag kveld kommer Molde 3 på besøk til Syltøran stadion, mens Dahle tar i mot CFK/KBK 3. Bortelagene ligger henholdsvis nest sist og tredje sist på tabellen, og skal være overkommelig motstand for Surnadal og Dahle.

Vinner Surnadal, har de sikret andreplassen. Med tap eller poengdeling, er de avhengige av at Dahle avgir poeng mot CFK/KBK 3. Skulle Surnadal tape, og Dahle vinne, så er det kristiansunderne som kaprer andreplassen.

Med andre ord ligger alt til rette for en spennede avslutning på en flott sesong!

Da Surnadal møtte Molde 3 på Aker stadion i juni, vant Surnadal 4 - 3. Les kampreferat her.

Kampstart 19.00 på Syltøran stadion

Se tabellen her

Bildene er tatt under cupkampen mot eliteserielaget Molde på Syltøran stadion 24.april, som Surnadal tapte 9 - 0. Som kjent er Molde nå klare for cupfinalen!

mfk duell2_690x601.jpg