træff sindre fiske

Tapte mot serielederen

Surnadal kjempet godt, men måtte til slutt se seg slått av serieleder Træff på Syltøran stadion lørdag ettermiddag. Moldenserene var det klart beste laget gjennom hele kampen og vant fortjent 2 - 0.

I fjor spilte Træff i 2.divisjon og Surnadal i 4.divisjon. Forskjellen mellom lagene var betydelig, og Træff hadde full kontroll fra første spark på ballen. De hadde ballen mest, og skapte flere store målsjanser. Likevel måtte det et straffespark til for å få ballen i mål bak en god keeper Steinar Bæverfjord Ranheim. I det 9.minutt ble en Træff-spiller felt på ulovlig vis felt innenfor 16-meteren, og ballen ble satt sikkert i mål. Træff klarte ikke å omsette sjansene sine i flere mål før pause, og Surnadal kunne gå i garderoben med håp om å spille seg inn i kampen igjen.

Træff trengte kun to minutter på å øke ledelsen til 2 - 0. Målet kom på et frispark rett utenfor 16-meteren, hvor ballen går via en Træff-spiller og i mål. Surnadal skapte mer foran mål etter pause, og var nær redusering ved et par anledninger. Martin Lundemo Aakvik burde nok ha satt ballen i mål etter å ha spilt seg frem til en enorm sjanse, men dessverre så måtte Surnadal gå målløse av banen.

Steinar Bæverfjord Ranheim ser at ballen triller inn til 0 - 2

Surnadal ligger fortsatt sist på tabellen med ett poeng etter sju serierunder. Træff leder tabellen med 18 poeng. Se tabellen her.

Trener Olav Smevoll ser ikke mørkt på situasjonen

- I dag tapte vi mot et lag som er mange hakk bedre enn oss. Jeg føler at vi gjør en god figur mot serielederen. Nivåforskjellen fra topp til bunn bør være såpass, sier Smevoll som har tro på sitt unge mannskap.

- Vi jobber godt, og stemningen i laget er bra. Jeg har god tro på at poengene vil komme etter hvert. Vi har fått tilbake Andreas Dalsegg Sæter, Snorre Larsen og Lars Mogstad, noe som har stor betyning for laget. I tillegg imponerer guttespillerne som er på banen i dag. Vi har på ingen måte gitt opp håpet om å sanke poeng, smiler Smevoll.

Kampfakta finner du her

Seier til damelaget
Surnadal/Søya/Todalen gjorde sakene sine bra mot Dahle i lørdagens hjemmekamp, og vant til slutt hele 4 - 0. En jury kåret Ragnhild Smevoll til kampens beste spiller. Dagens seier førte til at Surnadal/Søya/Todalen klatret til 2.plass på tabellen i 3.divisjon.