sunndal3

Tapte lokaloppgjøret

Sunndal gikk seirende ut av lokaloppgjøret i herrenes 4. divisjon på Syltøran stadion 2. pinsedag. Sunndal var klart best før pause, og ledet fullt fortjent etter halvspilt kamp. Etter hvilen kom Surnadal sterkt tilbake, men klarte ikke å sette ballen i mål.

Foran fulle tribuner og strålende solskinn var rammene foran mandagens lokaloppgjør fantastiske. For surnadalspublikummet ble den en skuffende affære.

Kampens første tjue minutter var jevnspilte, uten de helt store sjansene til noen av lagene. Resten av omgangen dominerte gjestene i alle faser av spillet, og Sunndal gikk fortjent opp i ledelsen 1 - 0 etter scoring av Vegard Furu i 33. spilleminutt. Surnadal kan takke en god Mattis Fiske i målet for at det ikke ble flere scoringer før pause.

Surnadal brukte pausen godt, for det var var et langt bedre lag som kom på banen etter hvilen. Hjemmelaget skapte mer foran mål, og var nær utligning ved flere anledninger. Mot spillets gang var det Sunndal som klarte å sette ballen i mål i det 70. spilleminutt. Chrisander Nyland var sist på ballen, og økte ledelsen til 2 - 0.

Flere mål ble det ikke på Syltøran stadion, og Surnadal måtte nok en gang se seg slått av erkerival Sunndal.

Sunndal passerte med dette Surnadal på tabellen.

Kampfakta Surnadal - Sunndal 0 - 2 ( 0 - 1 )