clausenengen ane mogstad_690x584

Tapte lokaloppgjøret

Surnadal/Søya/Todalen tapte lokaloppgjøret mot Sunndal 2 på Sande stadion torsdag kveld. Hjemmelaget ledet 2 - 1 til pause, og vant til slutt kampen 4 - 3. Ane Mogstad (bildet) og Gro Jeanette Gjørsvik scoret målene for gjestene.

Surnadal/Søya/Todalen fikk en knallstart på kampen med scoring av Gro Jeanette Gjørsvik allerede etter 2 minutter. Sunndal utlignet til 1 - 1 fem minutter senere og satte ballen i mål en gang til før pause.

En opplagt lagkaptein Ane Mogstad satte ballen i mål fra 20 meter seks minutter ut i andreomgangen, og sørget for ny utligning.

Et forsterket sunndalslag ga aldri opp og gikk på nytt opp i ledelsen i det 68. spilleminutt. Like etter satte Mogstad på nytt et langskudd i mål - denne gangen fra 30 meter - og utlignet til 3 - 3. Drøye ti minutter før slutt var det sunndalsdamene sin tur å juble over langskudd som gikk i mål. Flere scoringer ble det ikke, og Sunndal 2 vant sin første kamp for sesongen.

Surnadal/Søya/Todalen står med 3 poeng etter to kamper. Se tabellen her.

Kampfakta Sunndal 2 - Surnadal/Søya/Todalen  4 - 3 ( 2 - 1 )