kfk10

Tapte bortekampen mot KFK

Surnadal ledet 1 - 0, men KFK snudde kampen og vant 3 - 2 på Kristiansund stadion fredag kveld. Målet til Surnadal kom etter en corner, hvor en uheldig spiller på KFK satte ballen i eget mål.

Surnadal gikk opp i ledelsen i det 10. spilleminutt, og kunne fort ha økt ledelsen etter to stolpeskudd av Ørjan Nes Haugen og Petros Simon Bokre. Like før pause dømte dommeren straffespark til KFK etter "hands" av en surnadalsspiller. Frustrerte spillere protesterte heftig, og fortsatte diskusjonen etter at dommeren blåste av førsteomgangen.

Surnadal startet andreomgangen bra, og hadde tilsynelatende kontroll på kampen. Mot spillets gang var det KFK som gikk opp i ledelsen i det 80. spilleminutt, og kun minuttet senere økte hjemmelaget ledelsen til 3 - 1 etter at Surnadal klarte å rote inn et selvmål. På overtid reduserte Sander Smevoll til 3 - 2, og flere mål ble det ikke på Kristiansund stadion.

Etter fem serierunder har Surnadal 9 poeng.

Neste seriekamp for Surnadal er mandag 21. juni. Da er det klart for lokaloppgjør mot Sunndal på Syltøran stadion.

Kampfakta KFK - Surnadal 3 - 2 ( 1 - 1 )