TIT Anni

Willys arkivdykk 103 - stikkande tankar i tida

Tanker i tida - Rindalsrevyen 87 del III

Dette arkivdykket er tredje og siste del av miniserien om "Tanker i tida" - Rindalsrevyen 87 og Willy hadde denne tittelen i Driva: "Stikkande tankar i tida - Unge aktørar med revy på det jamne". Sjå reportasjen og fleire nye bilder aldri vist før fra revyen. Her ser vi Anni Karlstrøm - og det var ungkarsvisa med Ola Stokke som var høgdepunktet:

 

Over reportasjen i Driva etter revyen i februar 1987. Til høyre Anni Karlstrøm.

Willys arkivdykk er bildeglimt, reportasjer og avisstoff fra et mangslungent og omfattende bilde-, film- og klipparkiv til Willy Karlstrøm i Trollheimsporten. Willys arkivdykk finner du under På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på Trollheimsporten. Alle arkivdykk er tilgjengelige på Willys arkivdykk, Willys arkivdykk 1, Willys arkivdykk 2 og Willys arkivdykk 3 - der du finner dette stoffet. I tillegg finner du mye anna godt stoff under På Porten - blant anna fra Edgar Kattem, Edgar Landsems utklipp fra Øvre Sæter Camping og Harald Solvik (de siste to under Willys arkivdykk).

Har du kommentarer til dette arkivdykket - bruk redaktor@trollheimsporten.no.

Dette er tredje og siste del av miniserien om rindalsrevyen 1987 "Tanker i tida". Mange nye bilder aldri før publisert er å finne. Mulighetene til bildeserier var fraværende i 1980-åra.

Under Erik Halvorsen og Anni Karlstrøm. Videre under kan du klikke på bildene og sjå de større og i serie. Kos dere med siste del - god fornøyelse:

TIT Ellinor
Ellinor Trønsdal i
TIT Eva Anne Anita Ingrid og Hege_1024x707
Eva Granmo, Anne Norli, Anita Gåsvand, Ingrid Kvam Moen og Hege Gåsvand - ungdommer i Troll-drakt.
TIT Leif M Erik_1024x764
Leif Magne Rindalsholt og Erik Halvorsen.
TIT Kari Nerbu 2
Kari Nerbu.
TIT Ola godt kledd
Ola Stokke.
TIT rundt bordet Ingrid Leif M Ellinor Geir Anne_1024x755
Rundt bordet: Ingrid Kvam Moen, Leif Magne Rindalsholt, Ellinor Trønsdal, Geir Walltin og Anne Norli.
TIT Ola Stokke 2
Ola Stokke.