talgø beste stand xlbygg 2020

Talgø MøreTre vant "Beste stand" på prestisjetung fagmesse

Ingen kunne tukte Talgø MøreTre da "Beste stand" skulle kåres under XL-BYGGs fagmesse på Lillestrøm onsdag kveld. Dermed sikret de seg en ny gjev pris, bare knappe tre måneder etter at de vant samme pris under Bygg Reis Deg 2019.

Ingressfoto: Frode Kvist (f.v.), Roger Luneborg, salgssjef Brynjar Ansnes Moe og Jon Hasselgård med det synlige beviset på at Talgø MøreTre stakk av med prisen "Beste stand" under XL-BYGGs messe på Lillestrøm. Kvist, Luneborg og Hasselgård er distriktsansvarlige selgere i Talgø MøreTre (Foto: Talgø MøreTre).

Det er for alvor messesesong for Talgø MøreTre, og denne uken har de vært på plass under XL-BYGGs messe på Lillestrøm. 

XL-BYGG-messen er en fagmesse, som ikke er myntet på publikum. I stedet er det kjedens leverandører som presenterer produktene og nyhetene sine for XL-BYGG-butikkene, og Talgø MøreTre var på plass med en stand på 3x12 meter, montert opp av Bjørn Sæterbø og Jon Olav Roaldset.

Standen har vært bemannet av bedriftens salgsteam, med salgssjef Brynjar Ansnes Moe i spissen, og onsdag mottok de altså den prestisjetunge prisen "Beste stand".

Etter XL-BYGG-messen skal Talgø MøreTre nå stille med stand på Byggeriets messe, før de i neste uke skal videre på Byggmakkers messe.

Her er noen bilder fra Talgø MøreTres stand:

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

1.jpg

2.jpg

Alle foto: Talgø MøreTre.