Talgø er første Stikk UT! Bedrift

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal har de siste årene gjort stor suksess med Stikk UT!-konseptet. I år lanserer de Stikk UT! Bedrift, som skal tilrettelegge for at bedrifter kan bruke app og nett til å fremme helse og trivsel på arbeidsplassen. Talgø er først ute.

- Konseptet passer godt til Talgø, med våre fabrikker og kontorlokaler plassert midt i Trollheimen og turmuligheter i umiddelbar nærhet. Og med enkel registrering på app og nett er det et godt tiltak for helse og trivsel i bedriften, sier salgs- og markedskoordinator Øystein Wiig.

Alle som registrerer seg som Stikk UT!-medlem eller allerede har en profil, kan etter hvert legge til arbeidsplassen sin som en del av profilen. Talgø som bedrift blir med i en uhøytidelig konkurranse mot andre bedrifter om hvem som klarer å ha høyest aktivitetsnivå.

- Terskelen skal være lav for å få tatt seg en tur, sier grafisk designer Lillian Halle, som håper de kan få til noen fellesturer også.

Wiig og Halle er Stikk UT!-ansvarlige i Talgø, på initiativ fra marketingsjef Heid Snekvik og styrerepresentant i Friluftsrådet Egil Nedal. Snekvik er bortreist på messe, og i hennes fravær kan Nedal trygt røpe at hun har utlovet fine premier til aktive ansatte. Han har stor tro på at det helsefremmende tiltaket vil skape engasjement innad i bedriften.

- Heid mener Talgø ikke bare kan reise rundt på messer og vinne priser, vi må ut og trimme litt også, smiler han.

 

Turglede må deles

I de 15 Stikk UT!-kommunene er det hele 179 turer, hvorav 62 er nye turmål. Surnadal har 12 turmål, riktignok ingen nye. Alt fra fine ettermiddagsturer i lett terreng til mer krevende dagsturer på høye topper er en del av utvalget. Nå gleder Talgø-ansatte til å ta fatt på turlivet, men de vil helst dele gleden.

- De beste turene er ofte de du deler med andre, så vi ønsker samtidig å utfordre noen av våre sambygdinger til å bli med oss på Stikk UT!-turen, sier Øystein Wiig.

Talgø har derfor utfordret Amfi, Surnadal Sparebank og Svorka til å bli med på Stikk UT! Bedrift i år. Svorka har bekreftet at de aksepterer utfordringen, smiler Wiig. 

Egil Nedal tar den ett hakk lengre og utfordrer alle bedrifter i området. Hvem blir med?

 

Stikk UT!-sesongen starter 1. mai og varer til 1.  november, med nye koder i turkassene. Her kan du se alle turene. Her registrerer du deg på Stikk UT! Bedrift.

Talgø Stikk UT-bedrift_690x397.jpg

Med Knyken i ryggen er de spreke representantene fra Talgø-konsernet mer enn klare for utfordringen! Bak f.v. Bjørnar Brøske og Egil Nedal fra MøreTre, Leif Gjeldnes og Marvin Haugen fra Byggmakker, Hubertine Roebroek fra Hageland, Øystein Wiig fra hovedkontoret. Foran f.v. Lillian Halle fra hovedkontoret, Ida Bochkon, Borghild B. Talgø og Malin Sveen fra Hageland.