Søndag
Søndag Skyet
Skyet
Flau vind
Mandag
Mandag Skyet
10°
Skyet
Svak vind
Picasa

Takker for all støtte

Fjøsbrannen i Romundstadbygda lørdag har fått mye oppmerksomhet. Gerd Eva Slettvåg og Stine Helen Slettvåg Løkås på Yttgarden har mange å takke.

Det var Stine som oppdaget brannen. Da ringte hun både moren og faren, før hun løp inn i stallen og så ned til naboen for å få hjelp.

- Etter noen ringerunder begynte hjelpen å komme, forteller Stine.

Naboene hjalp til med å få ut dyrene og ta seg av de. Nå er de plassert i ulike fjøs rundt omkring i bygda, da både stallen og melkekuavdelinga på Yttgarden er borte. I alt seks dyr omkom.

 

Takknemlig

Stine forteller videre at både hun og moren Gerd Eva kunne hatt det mye tyngre, hadde det ikke vært for all støtten. De, og resten av familien, er evig takknemlige for de som har stilt opp. Sambygdingene har støttet dem med mange fine ord, kjørt opp til gården for å se hvordan de har hatt det, og trøstet dem. Det har gjort alt litt enklere.

- Det er helt utrolig hvor mange som har tatt seg tid til å støtte oss oppi alt dette. Hadde det ikke vært for innbyggerne i Rindal, hadde vi nok ikke klart å holdt ut denne dagen. Det har lettet noen kilo fra skuldrene, sier Stine.

 

Tekst: Ada Lillegård, Foto: OleT 

IMGP3322_690x457.jpg