Takka fer det oss ha fått

– Dette har vi gledet oss til lenge, startet Jo Sverre Sande kveldens konsert med i Rindal kirke. Vi har til og med øvd!

Og det var det heller ingen tvil om at de hadde gjort. Jo Sverre og bandet synger og spiller så hårene reiser seg fra første låt. Med en stemme som strekker seg feilfritt fra dypet og helt opp til de lyse, vare tonene, har han en fullsatt Rindal kirke med seg helt fra starten.

Tekstene er alt fra såre, samfunnskritiske, og til ettertanke. Og alle er de på rindaling. En av de første låtene Jo Sverre begynte å «tulle med» på rindaling, var «Lysar Væg», ei låt som handler om troen på en bedre morgendag.

– Jeg syns først det var komisk, men så begynte det å bli fint, forteller Jo Sverre ydmykt og humoristisk.  

Jo Sverre og bandet tar oss med gjennom låter som «Kvar natt, kvar dag», «Ild og anarki», og «Gla du sjer me». Et av høydepunktene var låta «Ka om», med strofer som «Ka om det va alt oss fikk i lag» og «Ka om hatet slutta å gro». Applausen var kanskje ekstra sterk etter låta «Hæm», som er en hyllest til plassen han kommer fra og er så glad i, nemlig Rindal.

I tillegg til det bunnsolide bandet, hadde Jo Sverre også med seg Toril Moe denne kvelden. Toril framførte «Færdi e elska de», og var med på julelåta «Takka fer det oss ha fått» sammen med Jo Sverre. Dette var et samspill vi gjerne ser mer av i tiden fremover!

Etter en slik kveld er det publikum som «takka fer det oss ha fått», for dette var en fantastisk opplevelse! 

jo sverrre1.jpg
Jo Sverre Sande

jo sverre og andreas sæle.jpg
Jo Sverre i samspill med bassist Andreas Sæle.​

Kristian Raanes_690x773.jpg
Gitarist Kristian Raanes.

jo sverre og toril moe.jpg
Toril Moe og Jo Sverre Sande i nydelig samspill.​

jo sverre4.jpg
Jo Sverre og deler av bandet; Andreas Sæle (bass) og Lars Frengstad (tangenter). Ikke med på bildet: Kristian Raanes (gitar) og Olav Nergård Tørset (trommer).​