Sydenstemning på Nordmøre

Onsdag viste gradstokken utrolige 30 varmegrader midt på dagen i Surnadal. Linnea, Simon, Ivar, Ida og svært mange andre benyttet anledningen til et avkjølende bad på vakre Kalkstranda.

Utflytta surnadaling, May Hilde Honnstad, er på ferie i hjembygda sammen med mann og barn, og koste seg sammen med lillesøster Synnøve og hennes familie på idylliske Kalkstranda.

- Vi bor på Jessheim, og kom hit mandag. Vi reise med andre ord på helt riktig tidspunkt, smiler Honnstad som ikke var fornøyd med fjorårets nordmørssommer. - Vi fikk ikke badet her i fjor, så det er supert at vi får oppleve skikkelig sommer i år. Det er artig for søskenbarna å få være sammen på denne måten, sier May Hilde.

Sommerværet fortsetter et par dager til, og det er meldt temperaturer opp i mot 30 grader både torsdag og fredag. Lørdag kan det bli litt nedbør, men det vil fortsatt være godt og varmt. Se værvarsel fra Yr her.

På bildet ser vi f.v Linnea Honnstad Iversen (2), Ivar Finnbråten (9), Ida Finnbråten (3) og Simon Honnstad Iversen (7).

honnstad iversen finnsbråten.jpg

2-åringene Lars Moen Fiske og Lucas Mossing koste seg i vannkanten:

lars lucas.jpg

lars moen fiske.jpg

Håvard Heggset og Vidar Humberset (10 år) plasket villig til ære for fotografen:

håvard vidar.jpg

Behagelig badetemperatur i Surnadalsfjorden, gjorde at mange tok seg en dukkert:

svømmere.jpg

badenymfer.jpg

stupebrett.jpg

Kalkstranda i Surnadal er en fryd for øyet:

kalkstranda sommer.jpg