svartvass

Arbeidet går radig framover ved Nytunet i Rindal

Svartvassområdet - unik utbygging for Vibo

Svartvassområdet ligger helt i nærheten av Surnadal sentrum med en solrik beliggenhet rett ved elva Surna og med flott utsikt mot vest. Det er gangavstand til sentrum med butikker, kjøpesentre, postkontor, barnehage, skoler og hotell. Det er planlagt flere grønne ”lommer” i nærområdet, samt gangsti langs elva. Det melder Vibo Entreprenør på sine oppdaterte heimesider.

Sjå hvordan det blir i Svartvassområdet her. Vibo er medlem av Trollheimsporten med nettsted. Bli medlem - klikk her. Alle medlemmer her.

Det er også planlagt at Svartvatnet skal gjenoppstå og at det etableres en kunstig dam/vannspeil midt i feltet. Svartvassområdet (til høyre) er i hovedsak regulert til konsentrert småhusbebyggelse og lavblokker. VIBO håper å kunne tilby boligløsninger innenfor definisjonen av reguleringsplanen som appellerer til alle aldersgrupper og familiesammensetninger. Dette inkluderer eneboliger, eneboliger i kjede, tunløsninger og leiligheter.

Ved Nytunet i Rindal er Vibo nå godt i gang med isolering, platekledning og veggbehandling. Etter en snørik og veldig kald førjulsvinter har arbeidet gått radig fremover. Bilder under: