sjetne gry2

Surt hjemmetap

Lørdag kom NTNUI Håndball 3 til Surnadal for å spille seriekamp mot Surnadal. Det ble en spennende kamp, der det var uavgjort til pause, og lagene holdt jevnt utover andre omgang. NTNUI tok siste stikk mot slutten og vant kampen 26-23.

(Arkivbilde)

NTNUI er fortsatt serieleder etter dagens kamp, selv om Surnadal hadde planer om at NTNUI skulle tape sin første kamp for sesongen her. Surnadals planer holdt ikke, selv om det ikke var store marginene som skulle til. Til pause skåret Surnadal de siste ti sekundene og stillingen ble 11-11.

I andre omgang var Surnadal nok en gang uheldig, og Gry Norshusstuen gikk ut med skade i kneet. Surnadalingene fortsatte å stå på, og de holdt helt til de siste ti minuttene. Da fikk NTNUI inn noen flere mål, og vant kampen 26-23.

Kampfakta  Surnadal - NTNUI 3 23-26 (11-11)