ingress bruce2

Surnadals hyllest til Bruce Springsteen & The E Street Band

De satte Surnadal og Nordmøre på hodet med sin hyllest til Pink Floyd for to år siden. Nå er de i gang igjen, og denne gangen er det selveste Bruce Springsteen som skal hylles.

 

Surnadalingene velger å hylle en av verdens mest aktive og sagnomsuste live-artister, gjennom 4 tiår kjent for å holde bortimot 4 timer lange energibomber av noen maratonkonserter sammen med sitt legendariske E Street Band.

Med unntak av at ensemblet denne gangen er litt nedskalert på grunn av et annerledes musikalsk uttrykk, er det stort sett den samme gjengen som leverer denne hyllesten som sist gang:

 

Slagverk: Oddbjørn Sponås

Bass: Torbjørn Kvande

Gitarer: Stein Boge og Rune Dalager

Tangenter: Rolf Paulsen og Brage Kristian Einum

Saksofon og munnspill: Sander van der Loo

Vokal: Halvor Drøpping og Kenneth Grytskog

Backing vokal: Astrid Hyldbakk og Lisa B Flostrand

 

Hyllest-bandet gir dere en to timer lang konsert med noen av de mest kjente låtene (samt noen overraskelser) til ”The Boss” i Storstuå den 13. og 14. februar 2015. Hele 23 låter fordelt på mesteparten av hans karriere sammen med The E Street Band. Vi får høre superhiter som Born To Run, Thunder Road, Badlands, The River, Born In The USA samt mange flere, levert på en minst like energisk måte som orginalen. Her er et bare å møte opp og la seg rive med!

 

Konsertene finner sted fredag 13. og lørdag 14. februar 2015 i Storstuå.

Konsertstart er klokken 20.00.

 

Billettene til de to showene er lagt ut, og det er solgt en god del allerede, så her gjelder det å være tidlig ute hvis man skal få en bra plass.

 

Tekst: Rune Dalager

Foto: Roald Boge