elnesvågen bjørnar dalsegg1

Surnadal til topps

Surnadal vant 4 - 0 over Elnesvågen i toppoppgjøret i 4. divisjon på Syltøran stadion lørdag ettermiddag. Bjørnar Dalsegg Sæter (bildet) scoret tre av målene, og var svært delaktig til at Surnadal klatret til topps på tabellen.

I krevende spilleforhold var Surnadal det klart beste laget i førsteomgangen. Sterke vindkast og kraftige regnbyger preget deler av kampen, og vinden bestemte ballens retning opp til flere ganger. 

Kampens første scoring kom i det 23. spilleminutt, da storscorer Bjørnar Dalsegg Sæter i kjent stil banket ballen i lengste hjørnet fra 20 meters hold. Kun to minutter senere kopierte Bjørnar sitt første mål, og økte ledelsen til 2 - 0. Kun minuttet senere slo Emil Haugen Ansnes et innlegg fra venstresiden, som endte med at ballen spratt over en uheldig Kristoffer Volden i bortelagets mål. 3 - 0 til Surnadal til pause!

elnesvågen jubel.jpg

Andreomgangen ble spillemessig svak. Elnesvågen skal ha ros for å ikke gi opp, og var nær scoring flere ganger den første halvtimen i andre omgang. I fråvær av en sykdomsplaget Steinar B. Ranheim, fikk Olav With Aasgård (17) sin A-lagsdebut i surnadalsmålet, og vartet opp med gode redninger i en hektisk periode for hjemmelaget.

elnesvågen olav aasgård.jpg

Mot slutten av kampen overtok Surnadal spillet igjen, og økte til 4 - 0 i det 85. spilleminutt. Igjen var det Bjørnar Dalsegg Sæter som var sist på ballen.

Surnadal vant dermed toppoppgjøret 4 - 0, og klatret helt til topps på tabellen, med lik poengsum som Averøykameratene. 

Se tabellen

Kampfakta Surnadal - Elnesvågen 4 - 0 ( 3 - 0 )

Olav With Aasgård
Ørjan Nes Haugen
Emil Haugen Ansnes
Torgeir Kvendset
Lars Mogstad
Andreas Dalsegg Sæter
Stein Todalshaug
Sven Ranes
Ola Heggset
Bjørnar Dalsegg Sæter
Helge Krangnes Drøpping

Vegar Brøske
Sander Smevoll
Kristian Ansnes
Petter Eidsli
Ola Øyen Saltrø

Gult kort: Lars Mogstad

Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale. 

elnesvågen bjørnar dalsegg2
elnesvågen duell
elnesvågen lars mogstad
elnesvågen ola heggset
elnesvågen ola heggset2
elnesvågen sven ranes
elnesvågen ørjan nes haugen
elnesvågen bjørnar dalsegg1