Ingress Midt-Norsk Olje AS_1000x566

Surnadal Sparebank satser mer på forsikring

Surnadal Sparebank satser nå enda sterkere på forsikring, og har ansatt Steinar Aasbø for å betjene bedriftsmarkedet. Midt-Norsk Olje AS er en av de nye bedriftkundene på forsikringssiden. Bedriften er svært godt fornøyd med oppfølgingen, både når det gjelder forsikring og banktjenester, sier daglig leder Rune Mogstad.

Surnadal Sparebank har tradisjonelt vært sterkest som aktør i privatmarkedet, som naturlig er for en sparebank. Men Surnadal Sparebank er i tillegg en fullgod bedriftsmarkedsbank. Her tilbyr man banktjenester og forsikring, gjerne som en totalpakke. Banken har styrket laget ved å ansette Steinar Aasbø, som har ansvar for forsikringer i bedriftsmarkedet.

Steinar Aasbø arbeidet tidligere i If forsikring. Men Surnadal Sparebank er en attraktiv arbeidsplass, sier han. Her driver man aktiv kundeomsorg, og arbeider tett opp mot kundene. Banken er tett på lokalsamfunnet, og gir noe tilbake til lokalsamfunnet. Dette er grunnene til at jeg valgte å gå over i en jobb i Surnadal Sparebank, sier han.

Surnadal Sparebank legger vekt på å være en god støttespiller for det lokale næringslivet. Banken ser at det er nødvendig å ha den rette kompetansen på plass. Bedriftskundene får økt trygghet ved at banken har god kompetanse på bedriftsforsikring. Kundene får tett oppfølging hos oss, ser Steinar Asbø. Vi gir dem den hjelpen de trenger, både i forebyggende arbeid og når uhellet er ute.

Midt-Norsk Olje AS er ny forsikringskunde hos Eika forsikring i Surnadal Sparebank. Bedriften brukte tidligere If forsikring, og hadde Steinar Aasbø som forsikringskontakt der. Nå er bedriften svært godt fornøyd med å ha en totalpakke i banken, både med banktjenester og alt det nødvendige innen forsikring. Vi kjente jo til banken fra før, sier daglig leder Rune Mogstad. Surnadal Sparebank har gode priser, og vi får god oppfølging her, sier han.

Ole Magnus Løwe Rune Mogstad Steinar Aasbø_700x462.jpg
Godt samarbeid om bedriftsforsikring i Surnadal Sparebank.
F.v. Ole Magnus Løwe, Rune Mogstad og Steinar Aasbø
.
 

Midt-Norsk Olje AS har hatt god vekst siden oppstarten i 2008. I starten var det bare to ansatte med hver sin bil. Nå har vi total 14 ansatte spredt rundt i Midt-Norge, forteller Rune Mogstad. I Surnadal har bedriften tre ansatte. Bedriften leverer besin, diesel, fyringsolje, parafin og smøreolje, i tillegg til dieseltanker og tankutstyr. Nå har vi 10 biler i Midt-Norge, og det ser ut til at veksten i bedriften fortsetter, sier Rune Mogstad. Vi har fått signaler fra Esso om at de ønsker å satse på oss, forteller han. Trenden er at enhetene blir større og større. Midt-Norsk olje AS leverer mest til entreprenører og bønder, og også til private, forteller Rune Mogstad. Vi er også reserveberedskap på frakt til bensinstasjoner.

Transport av drivstoff er som kjent ikke ufarlig. Dersom en ulykke skulle skje kan det få store konsekvenser, så det er viktig at sjåførene har god kompetanse. Som forsikringsleverandør legger Surnadal Sparebank stor vekt på ulykkesforebyggende arbeid. De kjører kurs for sjåførene minst en gang i året og driller dem bl.a. på ulykkeshendelser. Sikkerheten står høyt på dagsorden. Steinar har vært flink til å følge oss opp på dette området, sier Rune Mogstad. I tillegg har vi også et svært godt nettverk innen HMS gjennom vårt samarbeid med Esso, sier han. Sjåførene i Midt-Norsk Olje AS er vant til å tenke sikkerhet i det daglige. Vi stiller høye krav, og med tanke på eventuelle ulykkeshendelser er våre sjåfører er blant de mest kompetente som kjører rundt på norske veier, sier Rune Mogstad. Alle sjåfører har fått utdelt mapper med beskrivelser framgangsmåten ved ulykker, trinn for trinn. Her har man alt fra varsling til førstehjelp, prioriteringer og oppførsel på ulykkesstedet.

For, som alle vet, ulykker skjer - desverre. Surnadal Sparebank legger ikke minst vekt på å være en god støttespiller når noe alvorlig skjer. Da stiller vi opp, også utenom vanlig kontortid, sier Steinar Aasbø. Når kunden har behov for ekstra hjelp og oppfølging, da er vi der, sier han.

Midt-Norsk Olje AS_700x426.jpg
To av bilene til Midt-Norsk Olje AS stilt opp til fotografering foran Surnadal Sparebanks lokaler i dag.
F.v. Vegard Mogstad, Rune Mogstad, Geir Tore Holter, Steinar Aasbø og Ståle Bjørgen.