andreas dalsegg sæter bjørnar dalsegg sæter 1500

Surnadal rundspilte Vestnes/Varfjell

Gjestene kom best i gang på AMFI Park lørdag, og ledet 1 - 0 ti minutter ut i kampen. Derfra og ut dominerte Surnadal, og overkjørte Vestnes/Varfjell, som til slutt ble sendt hjem med sjumålstap. Brødrene Dalsegg Sæter (bildet) scoret fire av målene til Surnadal.

Kampen var ti minutter gammel da Tommy Kanishi Andreassen scoret sitt tolvte mål for sesongen, og sendte Vestnes/Varfjell opp i ledelsen 1 - 0. Ti minutter senere utlignet Andreas Dalsegg Sæter til 1 - 1, og bare tre minutter etterpå sørget storebror Bjørnar Dalsegg Sæter for at Surnadal tok ledelsen 2 - 1.

Surnadal stoppet ikke der. I det 35. spilleminutt viste Frikk Hauglann Talgø frem farten sin, og fant Erik Kvendset Andersen foran mål som banket inn 3 - 1. Like før pause satte Andreas Dalsegg Sæter inn sitt andre for dagen, og Surnadal kunne gå i garderoben med en komfortabel tremålsledelse.

I andreomgangen fortsatte Surnadal å holde lekestue. I det 51. spillemininutt satte Erik Kvendset Andersen inn 5 - 1, før Bjørnar Dalsegg Sæter økte til 6 - 1 fem minutter senere.

I det 65. spilleminutt var det Sander Smevoll sin tur til å briljere, og banket ballen inn fra 18 meters hold. Kampens siste mål kom to minutter senere, hvor en av forsvarsspillerne til Vestnes/Varfjell satte ballen i eget mål. Frikk Hauglann Talgø skal få æren for målet, og for nok en gang å være involvert i en situasjon som endte med scoring. Talgø spilte en meget god kamp, og var nest sist på fem av målene til Surnadal. Sluttresultatet ble overbevisende 8 - 1.

Etter 17 av 22 serierunder ligger Surnadal på 4. plass på tabellen med 30 poeng, ett poeng bak Dahle på 3. plass. KBK 2 ligger på 2. plass med like mange poeng som Dahle, men har spilt en kamp mindre. Eide og Omegn FK leder avdelingen med sine 33 poeng.

Kampfakta Surnadal - Vestnes/Varfjell 8 - 1 ( 4 - 1 )