seier midsund petron sindre stein

Surnadal med solid borteseier

Surnadal, som så langt i sesongen har vært solide på hjemmebane og noe svakere borte, leverte årsbeste på utebane i oppgjøret mot Vestnes/Varfjell. Surnadal vant til slutt kampen 2 - 0 etter scoringer av Stein Todalshaug og Petros Bokre.

I en sjansefattig førsteomgang var Surnadal det førende laget. Webjørn Holtens mannskap holdt godt på ballen, og vant den stort sett raskt tilbake de gangene de mistet den.

For anledningen hadde surnadalingene flyttet toppscorer Sander Smevoll ned i midtforsvaret sammen med Knut Ola Høvik, som var dagens Surnadal-kaptein i fraværet til Vegar Brøske og Lars Mogstad.

Stein Todalshaug tok over Smevolls rolle som midtspiss, og det var nettopp Todalshaug som sendte Surnadal i føringen etter 33 minutter. Han mottok ballen fra venstreback Tore Bæverfjord, og satte ballen i mål fra 20 meters hold.

Sindre Fiske og Frikk Hauglann Talgø hadde andre muligheter for Surnadal før pause, men Todalshaugs mål ble første omgangs eneste.

Hjemmelaget åpnet andre omgang bra, men Surnadal, som stilte i sine hvite bortedrakter mot Vestnes Varfjell, kjempet til seg overtaket igjen.

Etter 56 minutters spill presset indreløper Petros Simon Bokre fram feil i vertenes forsvar, vant ballen og økte Surnadals ledelse til 2 - 0.

Gjengen fra Vårsøgbygda opprettholdt kontrollen også etter Bokres scoring, og sikret tre nye poeng.

Trener Webjørn Holten var meget fornøyd med laginnsatsen.

- Vi spiller en svært god kamp, og leverer årsbeste. Med unntak av KBK 2, så er nok dette den tøffeste bortekampen i år. Derfor er jeg veldig fornøyd med det laget leverer i dag. Vi har slitt litt på bortebane, og jobbet mye med å forbedre oss på dette. I dag får vi belønning for jobben vi har lagt ned, sier Holten.

Neste kamp for Surnadal er førstkommende lørdag. Da kommer Malmefjorden til Syltøran stadion.

Kampfakta Vestnes/Varfjell - Surnadal 0 - 2 ( 0 - 1 )