konsert Svorka

Inviterer til gratis nyttårskonsert - utsolgt på en dag!

Surnadal Kulturhus og Svorka Energi jubilerer

Neste år jubilerer Surnadal Kulturhus og Svorka Energi. Kulturhuset er 10 år og Svorka Energi 25 år. De har slått seg sammen og arrangerer gratiskonsert med Trondheimsolistene. Konserten er i kulturhuset 8. januar 2012. Billettene er lagt ut på Surnadal kulturhus fra i dag torsdag 15. desember og de må hentes innen tre dager. I løpet av dagen ble konserten utsolgt!

Både Svorka Energi og Surnadal Kulturhus (via Vårsøg Hotell) er medlem av Trollheimsporten. Bli medlem - klikk her. Alle medlemmer her!

Svorka Energi og Surnadal Kulturhus ønsker alle velkommen til konserten med Trondheimsolistene. Før konserten starter, byr vertskapet for kvelden på litt fingermat i foajeen fra klokka 1700. Under konserten vil elever fra Kulturskolen på Indre Nordmøre delta sammen med Trondheimsolistene.

Konserten arrangeres i samarbeid med Surnadal kommune og anledningen er altså Surnadal Kulturhus 10 år og Svorka Energi 25 år.

Svorka
Svorka har vært med og støttet arrangementet med nyttårskonserten i Surnadal Kulturhus i fleire år og var en sterk bidragsyter når kulturhuset ble bygd. Svorka har også fått sin egen sal i kulturhuset - Svorkasalen.

Det var de tre kommunale kraftselskapene i Surnadal, Rindal og Halsa, som sammen med Nordre Nordmøre Kraftsamskipnad starta AS Svorka Kraftselskap i januar 1987.

Surnadal Kulturhus og Svorka Energi vil samarbeide om fleire arrangement gjennom jubileumsåret - men denne konserten blir hovedarrangementet: