Surnadal Hornmusikk

Surnadal i julestemning

Da julegrana skulle tennes til lyden av Surnadal Hornmusikk søndag ettermiddag, lot julestemningen slettes ikke vente på seg. Årets første snø dalet ned på Skei, og store og små fylte torgplassen utenfor kulturhuset til randen. 

Julegrantenning Skei 2014.png

Allerede klokken 12.00 var det anledning til å besøke de forskjellige bodene på det store juletorget på Skei. Salgsbodene var både ute på torgplassen, inne i foajéen og på Svorkasalen i kulturhuset. Juletorget, som er arrangert gjennom et samarbeid mellom Vårsøg Hotell, kulturhuset og Kreativt Forum, har vært en suksess, skal vi tro Edvard Bele Sæterbø og Tommy Røkkum fra Surnadal Bygdeungdomslag. I seks timer stod de ute på torgplassen og serverte gratis pølser og saft til alle som måtte føle seg fristet.

- Vi har servert over 100 pølser og 25 liter med saft. Vi vil vise at bygdeungdomslaget er mye mer enn bare drikking og fest, understreker den blide bygdeungdommen. 

SBU Tommy Røkkum og Edvard Bele Sæterbø_2_690x460.png
Tommy Røkkum (leder) og Edvard Bele Sæterbø (nestleder) fra Surnadal Bygdeungdomslag.

Også Thai Food og Surnadal Husflidslag kunne bekrefte den jevne pågangen utover torgdagen. På bildene under ser man Thai Food, og Surnadal Husflidslag representert av Tora Waag og Bente Mosbakk.

Thai Food.pngSurnadal Husflidslag Tora Waag.png

Like etter grana ble tent møtte Trollheimsporten tre spente jenter. Tuva Holten Bolme, Vilde Holmvik Solem og Marianne Svinvik gledde seg aller mest til nissebesøk. I tillegg var de veldig glade for at snøen endelig hadde meldt sin ankomst. - Jeg hadde snø på ønskelista mi til jul, rekker Marianne så vidt å fortelle før trioen får øye på nissene som kommer rundt hjørnet - og plutselig var ikke Trollheimsporten så interessante lenger!

Tuva Holten Bolme, Vilde Holmvik Solem, Marianne Snekvik.png
Tuva Holten Bolme, Vilde Holmvik Solem og Marianne Svinvik.

Nissene kommer.png
Nissene kommer!

Stall Lerbrua Hanna Svinvik og Amanda Furu.png
Hanna Svinvik og Amanda Furu fra Stall Lerbrua sammen med geitene - alle fire hadde kledd seg til anledningen.

Surnadal Hornmusikk_2.png
Surnadal Hornmusikk sørger for god julestemning på Skei.

Nina Marie Holmvik Solem og Idun.png
Nina Marie Holmvik Solem og Idun var blant de mange som gikk rundt den store julegrana.