Odd Inge Kvernberg foto John Storholt

Strongman fra Rindal

Odd Inge Kvernberg, 33 år fra Rindal, startet med Strongman i 2011. I 2016 tok han en 6. plass i NM. Til daglig jobber han offshore, og i fritida trener han. Målet er å bli Norges sterkeste mann innen 5 år. 

Han forteller at han vil ta et steg hvert år. Det er fordel å ta det rolig. Det er stor konkurranse i Strongman.

Odd Inge Kvernberg stiller i åpen klasse over 120 kg, og her kan en være så lett og tung som en ønsker. Denne sporten er allsidig og har ca 60 forskjellige øvelser, alt dreier seg om styrke og hurtighet i konkurransene.

Norges Strongman Cup 2017 er en norgescup i Strongman, der det holdes 4 cup-konkurranser på 4 forskjellige plasser i Norge. Man tar med seg poeng fra hver konkurranse inn til en Cupfinale som holdes på slutten av året. 2. Cup-runde ble holdt i Nordreisa kommune i Troms 27. mai.

Odd Inge Kvernberg nådde ikke helt opp Under Strongman cupen runde 2 i Nordreisa. Det ble en 7. plass, noe som ikke var helt overraskende.

Det har vært en litt treg start på sesongen, men han har et håp om å forbedre sjuendeplassen i Stongman Cup under Laksfestivalen i Surnadal.

Vi ønsker Odd Inge Kvernberg og Magnar Løset lykke til på lørdag! Begge har ambisjoner om å ta en førsteplass på hjemmebane. 

IMG_2981.JPG
Magnar Løset

4 (1).jpg
Odd Inge Kvernberg

IMG_3137.JPG

 

Tekst, foto og video: John J Storholt