Søndag
Søndag Delvis skyet
Delvis skyet
Flau vind
Mandag
Mandag Klarvær
-1°
Klarvær
Svak vind

Strikkeweekend på hotellet

Thon Hotel Vårsøg gjentar strikkeweekendsuksessen fra i fjor og arrangerer i helga ny strikkeweekend med Marte Helgetun og Tone Brekke Naalsund som «krydder». Rundt femti ivrige strikkere deltar på arrangementet.

Strikkeweekend er for de som liker pinner og garn, og føler for både å inspirere andre og bli inspirert. Strikkehelga er en uhøytidelig helg for å møte nye strikkere, mye snakk og ikke minst mye strikking. I fjor kom Marte Helgetun, fra «Design fra MarteHelgetun», ut med ny bok, mens i år er hun ute med nytt strikkehefte med voksenstrikk. Tone Brekke Naalsund, også kjent som «Naalfrua», har hjemmeside der hun selger plagg hun har strikket. Til helgens anledning har hun også kommet med to oppskrifter.

Marte Helgetun og Tone Brekke Naalsund.JPG

Tone Brekke Naalsund "Naalfrua" og Marte Helgetun.

Helga har oppsatt program, og blant annet Gøran Bolme skal spille for strikkedamene senere i kveld. Bolme deltok også sist strikkeweekend. I går ble strikkedamene overrasket med strikkeaerobic. Marte har også visning av modeller fra det siste heftet hennes «Hverdagsfavoritter». Der Tone viser fram sine modeller av strikketilbehør som luer og skjerf.

Bilde fra martehelegtun.no.jpg

Bilde hentet fra martehelgetun.no og er "Hverdagsfavoritter". 

Flere kommer langveisfra for å delta på strikkeweekend i Surnadal. Arrangørene fikk gode tilbakemeldinger i fjor om at det var en koselig helg, og det var godt å få mye fokus på å strikke. Det brukes å arrangeres seminarer rundt om i landet der det er stramt program med framvisninger og kurs, men på strikkeweekend er mye av fokuset på å akkurat strikke. De som deltar i Surnadal kommer fra her i fra, Fredrikstad, Meråker og enda flere plasser i landet. Noen reiste i 15 timer for å komme frem.

-Veldig trivelig i går, da hadde halvparten av deltakerne kommet. Folk kommer fra Mo i Rana, Fredrikstad, Molde og Trondheim og det er stas, forteller Marte Helgetun

Tips en venn Skriv ut