Tirsdag
Tirsdag Regn
Regn
Flau vind
Onsdag
Onsdag Delvis skyet
Delvis skyet
Lett bris
Storvatnet 2

Fire tomter i Storvatnet hytteområde

Storvatnet hytteområde ligger i Furuhaugmarka ved fylkesgrensa langs riksvei 65 fra Meldal til Rindal. Reisetid fra Trondheim er 1 time og 30 minutter. Området ligger 250 m.o.h. – solrike tomter med utsikt til fjellheimen. Det er Inge Storås, Jarle Negård og Ottar Negård som tilbyr disse tomtene i tillegg til det du ellers finner i Furuhaugmarka.

Området er sentralt beliggende med god tilgang til småviltjakt og fiske. For de som ønsker å prøve laksen er det kort reiseavstand til Orkla og Surna. Området ligger godt til rette for et aktivt friluftsliv både sommer og vinter. Rindal er godt kjent for sitt aktive turmiljø med mange fine turalternativer. Nordmøre har en aktiv turistforening i KNT, med flere selvbetjeningshytter. For de som vil ha turer i Trollheimen og TT sine hytter er det mange innfallsporter til fjellheimen både fra Trøndelag og Møre.
Furuhaugmarka hytteområde er lett tilgjengelig med bygd vei i området. Det er veirett til tomtene, med enkel adkomst. Vinterbrøytet parkeringsplass 200 meter fra tomtene.
Pris pr selveiertomt på 1 da er kr 90.000.

Vi har etablert et samarbeid med Rindalshytter AS, slik at veien fra drøm til ferdig hytte skal gå smertefritt. I hyttekatalogen til Rindalshytter AS vil du finne noe for en hver smak levert i bindingsverk, laft eller stavlaft. Du kan velge i ferdig oppført hytte eller byggesett. Dette er et tilbud til deg om du finner det interessant.

Kontaktpersoner:

Inge Storås, 7332 Løkken Verk
Mob 907 20 450
E-post inge.storas@revisjonmidtnorge.no.

Jarle Negård, 7072 Heimdal
Mob 952 88 922
E-post negard@carwash.no

Ottar Negård, 7072 Heimdal
Mob 936 16 927

 


Rindalshytter AS, tlf 71 66 41 40 - www.rindalshytter.no - e-post: rindalshytter@rindalshytter.no

Tips en venn Skriv ut