levanger marit ustad hove

Stortap mot Levanger

Lørdag var 3. divisjonslaget til Rindal høyt oppe etter å ha vunnet over NTNUI i Rindalshuset. Søndag kom de fort ned på jorda igjen etter å ha tapt med hele fjorten mål mot Levanger 2 på bortebane. 

Rindal var aldri i ledelsen i møtet med Levanger 2 søndag. Hjemmelaget gikk fra å lede 9 - 7 til 15 - 7 på drøye fem minutter. Til pause ledet Levanger med sju mål på stillingen 19 -12. 

Tøffere skulle det bli etter pausen. Sju minutter ut i omgangen var ledelsen økt til 11 mål, og hjemmelaget fortsatte å bøtte inn mål. Enda verre ble det for Rindal da Malin Bjørnås pådro seg et rødt kort midtveis i andre omgang. 

Levanger 2 vant til slutt kampen 37 - 23, og Rindal ligger fortsatt på 5. plass på tabellen med 16 poeng etter 16 kamper. 

Trener Anders Moe Sæter sier at Rindal møtte et forsterket lag i Trønderhallen søndag.

- Levanger 2 ønsket å sikre plassen sin i 3. divisjon, og hadde forsterket laget sitt med spillere fra 2. divisjon. To av spillerne har erfaring fra Eliterserien, og de dominerte på hjemmelaget. Vi spilte jevnt så lenge de satt på benk, men vi hadde ingen sjanse i dag. I sum var de et mye bedre lag enn oss, sier Moe Sæter.

Moe Sæter kan fortelle om en negativ opplevelse i Trønderhallen. 

- Jeg har som spiller og trener aldri opplevd maken til dårlig oppførsel av motspillere, trenerbenk og generelt hele hallen. Stygg munnbruk og ufordragelig oppførsel gjennom hele kampen. Jeg er utrolig glad for at spillerne våre klarte å holde hodet kaldt, og stenge ut alt som skjedde rundt oss. Håpløst, sier Moe Sæter. 

I de neste fire kampene skal Rindal møte lag som ligger et stykke under de på tabellen. Neste kamp er lokaloppgjør mot Orkanger 2 på bortebane søndag 9.2. 

- Vi vet aldri hva som møter oss når vi skal møte klubber som har lag lengre opp i divisjonene. Jeg forventer at Orkanger 2 stiller med en sterk tropp neste helg, men vi frykter dem ikke. Vi pleier å vinne mot Orkanger, og har tenkt å gjøre det denne gangen også, sier Rindalstreneren. 

Se tabellen her

Kampfakta Rindal - Levanger 2 37 - 23 ( 19 - 12 )
Maren Halgunset
Vanja Mossefinn
Malin Bjørnås 5
Maja Reitan 2
Anja Søyseth 9
Mona Bolme Nonstad 1
Marit Ustad Hove 4
Hanna Saksen 
Tonje Bjørnås 2
Mina Halgunset

Gjennom hele sesongen vil Trollheimsporten følge 3. divisjonslaget tett, og etter hver kamp vil vi gi stjerner til kampens tre beste spillere. 

*** Anja Søyseth
**  Marit Ustad Hove
*   Malin Bjørnås