treff5_690x458

Storslagent skoletreff

Mandag kveld gikk Øye skule sitt tradisjonelle skoletreff av stabelen, og for aller første gang ble treffet arrangert i Surnadal idrettshall. Over 300 elever sang for fulle tribuner, før det ble korpsmusikk, leker for barna, loddtrekning og besøk fra utrykningskjøretøy.

Skoletreffet har tradisjonelt blitt arrangert på Øye skule, der underholdningen har blitt presentert fra den lille scenen i gymsalen. FAU, som arrangerer skoletreffet, ville i år forsøke noe nytt, og inviterte lærerne og skoleledelsen til et samarbeid om et større arrangement i idrettshallen.

- Vi opplevde at gymsalen ble for liten til et slikt arrangement, og mange fikk ikke plass. I tillegg ble folk veldig spredd rundt omkring på skolen. I idrettshallen får vi samlet alle, og det skaper mer samhold. I kveld får alle se og høre elevene og korpset fra tribuneplass, sier leder i FAU, Kathrin Vaag Bolme.

Bolme ser for seg at arrangementet blir i idrettshallen også i årene fremover.

- Dette tror jeg blir en tradisjon. Alle er så positive, og planleggingen har gått smertefritt. 

janne husby haugen kathrin waag bolme.jpg
Nestleder og leder i FAU: Janne Husby Haugen og Kahrin Vaag Bolme.

Rektor Odd Arild Sande roste FAU for et flott initiativ i sin tale under skoletreffet.

- Jeg setter pris på positive initiativ fra FAU, som samtidig tør å tenke nytt, sier Sande som takket sine 312 elever og over 50 kollegaer for skoleåret som snart går mot slutten.

Tribunene var mandag kveld fylt opp av hundrevis av foreldre, søsken og besteforeldre som fikk se flinke elever fremføre innøvde sanger. I tillegg spilte Surnadal skolekorps og ute på parkeringsplassen stod utrykningsbilene til både politi, ambulanse og brannvesen. Inne i hallen fikk barna være med på tautrekking og ballongkonkurranse. 

Hektisk aktivitet rundt kake- og loddsalget betyr klingene mynt i FAU-kassa. Inntektene går i sin helhet til innkjøp av ny ballvegg på skoleområdet. 

treff8_690x458.jpg
Flinke og tøffe solister: Hannah Sjøflot Bremer og Emma Halle

I videoklippet under ser vi elevene fremføre Øye skule-sangen.

Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt.

 

treff3
treff4
treff5
treff6
treff7
treff9
treff10
treff11
treff12
treff13
treff drillpike
treff odd arild sande
treff skulekorps
treff01
treff1
treff2