åndalsnes jubel2

Storseier over serielederen!

Lørdag klarte Surnadal det ingen andre lag har klart så langt i sesongen: De banket serieleder KFK hele 5 - 1 på Kristiansund stadion! Bjørnar Dalsegg Sæter (3), Stein Todalshaug og Roy Bolme scoret målene for Surnadal.

Kampen startet perfekt for Surnadal, som allerede etter fem minutter gikk opp i ledelsen 1 - 0 etter scoring av målmaskinen Bjørnar Dalsegg Sæter. KFK utlignet til 1 -1 på straffespark i det 22.minutt.

I det 38.spilleminutt sørget Bjørnar for ny ledelse til Surnadal, og på overtid i 1. omgang satte Stein Todalshaug ballen i mål etter en corner, og sørget for 3 - 1 ledelse til pause.

Surnadal fortsatte å styre spillet i andreomgangen, og åtte minutter før slutt scoret Dalsegg Sæter sitt tredje mål i kampen. For å gjøre ydmykelsen total, satte Roy Bolme inn surnadals femte scoring i det aller siste spilleminuttet.

Dette var KFKs aller første tap denne sesongen, og nå skiller det bare 4 poeng mellom serieleder KFK og Surnadal på andreplass. En flott avslutning på en god vårsesong! Se tabellen her.