damer surnadal seier

Storseier over Frøya

Surnadal hadde ingen problemer med å vinne over Frøya i søndagens oppgjør i 4.divisjon. I løpet av hele første omgang klarte gjestene å score bare tre mål. Kampen endte til slutt med seier 34 - 13.

Etter lørdagens timålstap mot Tynset, reiste Surnadal kjerringa mot et klart svakere lag søndag. Samtlige utespillere på kom på scoringslisten allerede før lagene gikk til pause, og det var bare et spørsmål om hvor stor seieren ville bli.

I pausen hadde hjemmelaget et mål om å ikke slippe inn tosifret antall baklengsmål. En dårlig start på andreomgangen sørget for at det ikke gikk som planlagt. Likevel endte Frøya opp med bare 13 scoringer, mye takket være godt forsvarsspill og en god keeper i Eirin Mogset. Surnadal kom til svært mange målsjanser utover kampen, men bortelagets keeper stoppet effektivt flere av skuddene. Kampen endte til slutt med en etterlengtet seier 34 - 13.

Neste kamp for Surnadal er torsdag 30. mars. Da spiller seniorlaget sin siste hjemmekamp for sesongen. Motstander er Flå/Lundamo.

Kampfakta Surnadal - Frøya 34 - 13 ( 17 - 3 )