IMG_0719

Storbesøk fra NTNU

I dag har Rindal hatt storbesøk fra NTNU i Trondheim. 15 arkitektstudenter er i Rindal for å innlede samarbeid med prosjektet Kul-Tur-Sti. Dette vil i første omgang gå fram til sommeren 2010. Arkitektstudentene vil blant annet komme med forslag til bruløsning til brua ved Rinnvollen og fugletittetårn.
Kul-Tur-Sti håper samarbeidet vil gi ringvirkninger og at det kan dras nytte av å tilknyttes kompetansemiljøet ved NTNU. Studentene er på besøk i Rindal i dag for å dra på befaring av stien samt få mer innsikt i rindalssamfunnet og næringslivet. Samtidig med dette jobbes det for å få på plass en intensjonsavtale med NTNU om et langsiktig samarbeid med Rindal kommune. Vi er nå inne i slutten av forprosjektet for Kul-Tur-Sti, og det blir spennende og se hva studentene kommer opp med fremover, og hvordan utviklingen på prosjektet blir.

Når studentene kom til Rindal i dag ble de tatt imot av prosjektleder Håkon Fredriksen. Da ble det først ei innføring i selve prosjektet, og deretter en rundtur med buss rundt hele den planlagte løypa. Ved lunsjtider fikk studentene treffe ordfører John Ole Aspli i Rindalshuset. Han presenterte Rindal og fortalte kort om næringslivet og omdømmesatsingen Tid til å leve. I og med at flere av studentene er utvekslingsstudenter, så måtte Aspli legge om til engelsk, noe som gikk glimrende. Senere på ettermiddagen var det tid for bedriftsbesøk, og studentene skulle innom både Rindalslist, Bergmoen Snekkerverksted og Rindalshytter.
Tekst/Foto: Hege
IMG_0718
Hele arkitektklassen fra NTNU samlet på studiesenteret i Rindalshuset.
IMG_0719
Ordfører John Ole Aspli hadde ingen problemer med å legge om til engelsk da han skulle presentere Rindal.