filmhit alle

Storartet musikalsk opplevelse

Fredag var det generalprøve på helgas store lokale begivenhet - konsert med koret Vox og Surnadal hornmusikk. Her er det bare å glede seg, for dette er noe av det beste som har blitt fremført av lokale musikere i Surnadal Kulturhus. En ren nytelse fra start til slutt!

Konserten er et samarbeid mellom sangkoret Vox, Surnadal hornmusikk, filmlinja på Nordmøre folkehøgskule og bandet som består av Rune Dalager, Rolf Paulsen, Per Olav Bredesen og Pål Nordvik.

Det var dirigenten i hornmusikken, Einar Sødergren, som tok initiativet til storprosjektet som involverer hele 60 aktører. Sammen med Vox-dirigent, Rolf Arne Berg, har de sydd sammen en storartet musikalsk opplevelse fullstappet av kjente sanger og musikk fra filmverdenen. I tillegg har elevene på filmlinja ved NoFo laget videosnutter til alle låtene, noe som sørger for at publikum blir dratt med inn i handlingen. Imponerende og kreativt!

Hornmusikken åpner konserten med en medley, og setter standarden fra første strofe. Sjelden har vi hørt korpset bedre enn slik de fremstår i dag. Koret Vox leverer som alltid, og når kor og korps synger og spiller samtidig, er det like før det berømmelige taket løfter seg!

Vox har flere solide solister, og ikke overraskende er det Toril Moe og Halvor Drøpping som særlig skiller seg ut. Når Toril synger "My Heart Will Go On" fra Titanic, og "I Will Always Love You" fra The Bodyguard, er det høy gåsehudfaktor. Det samme kan man trygt si om Drøppings versjon av "Can You Feel the Love Tonight" fra Løvenes konge. Vakkert!

Hornmusikkens Gudbjørn Moen imponerer som solist på klarinett under "Gabriels obo", og Ricky Senn på saxofon er som balsam for sjelen.

Sødergren lovet en konsert med "bare svisker", og slik ble det også. Det er bare å lene seg tilbake å nyte musikk fra James Bond, Mamma Mia, Les Miserables, Grease, Monty Phyton og mange, mange flere. God fornøyelse!

Lørdagens konsert er utsolgt, og det er i skrivende stund bare drøye 40 billetter ledige til søndag. Dette vil du ikke gå glipp av, så vær rask! Kjøp billetter her.

Klikk bildene større

alle
gunnbjørn moen
Gudbjørn Moen
halvor drøpping kristen arne sæterbø
Halvor Drøpping og Kristen Arne Sæterbø
halvor drøpping solo
Halvor Drøpping
halvor2
hornmusikk
hornmusikken
inger grete lundemo
Inger Grete Lundemo
kikki moe solo
Kikki Moe
korps hornmusikk
korpset
mamma mia vox
rangnhild dahl
Ragnhild Dahl
rolf arne berg
Rolf Arne Berg
saksofon ricky senn
Ricky Senn
sonja snekvik
Sonja Dyrnes Schei
titanic
toril moe solo
einar sødergren
Einar Sødergren
toril moe
Toril Moe
vox alle2
vox
vox3