JuniorTour 2014 Premierte

Stor golfturnering i Surnadal

Mange deltakere, god golf, mange tilskuere og ny banerekord gjorde Junior Tour 6 for Møre og Romsdal og Trøndelag til en suksess.

De beste juniorene i Midt Norge var samlet på Surnadal Golfpark søndag. Også norgesmesteren for juniorer Sigurd Aune stilte til start. Det ble et vellykket arrangement, med god golf og mange tilskuere på en god golfbane. Representant for Junior Tour, Rolf Bjarne Aune I Trondheim Golfklubb, skrøt av banen og takket Surnadal Golfklubb for et flott og profesjonelt gjennomført arrangement. Han sa også at han har fulgt juniorgolfen i 6 år og aldri vært med på en juniorturnering med flere tilskuere, enn på Surnadal Golfpark i dag.

For Surnadal Golfklubb er det en stor ære å få lov til å arrangere en slik turnering. Banen er meget bra i år, bedre enn noen gang. Det er krevende å holde en stor golfbane på et slikt nivå, men takket være en grei vinter, gode vekstvilkår og stor dugnadsinnsats er banen på høyde med de beste baner der de har vesentlig mer ressurser. Siste uken møtte mange av klubbens medlemmer opp på dugnad for å gjøre siste finpuss til helgens turnering.

I søndagens 6 runde i Junior Tour vant Greg Skjeret Coleman fra Ålesund Golfklubb Gutter Klasse 1, og Randi Vedeld fra Ålesund Golfklubb vant Jenter klasse 1.

Sigurd Aune fra Trondheim Golfklubb som nylig ble norgesmester for juniorer, hadde færrest slag i Gutteklassen og satte ny banerekord med fantastiske 66 slag!! Den forrige rekorden på 70 slag ble satt av Børge larsen fra Fana Golfklubb i fjor.. Selv med ny banerekord endte Sigurd Aune «bare» på 4 plass på grunn av lavt handicap. Sigurd har for øvrig morslekta si fra Surnadal.

Randi Vedeld hadde med 80 slag færrest i jenteklassen.

"Vår egen" Bjarne Madaus endte på en flott 2. plass i Gutter Klasse 2.

Se for øvrig mer info på golfklubbens hjemmesider: www.surnadal-golfklubb.no

JuniorTour 2014 Bilde 3.jpg

 

JuniorTour 2014 Gutter Klasse 1.jpg

Gutter klasse 1.

 

JuniorTour 2014 Bilde 6.jpg

 

JuniorTour 2014 Bilde 8.jpg

 

JuniorTour 2014 Premierte.jpg

Premierte.

 

JuniorTour 2014 Premieutdeling.jpg

Premieutdeling.

 

JuniorTour 2014 Vinner Jenter.jpg

Vinner Jenter.