Saken er oppdatert med flere bilder

Stor giverglede

Som vanlig var det stor giverglede i vårt distrikt under TV-aksjonen. På giverstatistikken ligger Rindal på 2. plass blant kommunene i fylket, med kr 89,44 pr innbygger. Surnadal ligger på en fin 8. plass så langt, med kr 66,07 pr innbygger.

Ola T Gro Magnhild og John Eyvind Berge.jpg
F.v. John Eyvind Berge, Ola T Heggem og Gro Magnhild Brønstad under opptellingen i Rindal Sparebank søndag kveld.  Foto: Kristin Langli, Rindal Sparebank

bilde3_690x550.jpg
Elsa Jensvold, Ola T Heggem og Gro Magnhild Brønstad fra aksjonskomiteen i Rindal. Foto: Kristin Langli, Rindal Sparebank

bilde_690x525.jpg
Lars Kirkholt, John Eyvind Berge og Marit Helene Aspli Harviken. Foto: Kristin Langli, Rindal Sparebank

bilde2_690x653.jpg
Foto: Kristin Langli, Rindal Sparebank

Leder i aksjonskomiteen i Rindal, Ola T Heggem, er svært godt fornøyd med årets resultat i kommunen. - Og det er fortsatt mulig å gi, sier Ola T Heggem. Det er kanskje noen som ikke var hjemme da bøssebærerne gikk rundt i går, som ønsker å gi et bidrag, så resultatet kan bli enda bedre, både for Rindal og Surnadal.


- Folk er alltid flinke til å stille opp her i Rindal, sier Ola T Heggem. - Vi har gode rutiner med å utnevne bøssebærere, og det fungerer veldig fint, sier han. De aller fleste stiller opp.


- Og så må vi skryte av Øvre Rindal Skole igjen, slik vi gjør hvert år, sier Ola T Heggem. Øvre Rindal skole slo alle rekorder i år, og samlet inn hele 20.684 kroner i sitt tradisjonelle arrangement til inntekt for TV-aksjonen.
 

Leder i aksjonskomiteen i Surnadal, Lilly Gunn Nyheim, er veldig godt fornøyd med årets resultat. - Vi er kjempefornøyd! Det er stor giverglede i Surnadal, sier hun. Lilly Gunn Nyheim forteller at det var trivelig å ta imot bøssebærerne i banken. Det var med både store og små bøssebærere, og alle var bare positive, sier hun. - Jeg tror at årets tema fenger, sier Lilly Gunn Nyheim.

Jan Olav Polden.jpg
Berit Skralthaug i Sparebank1 tar imot bøssa som Jan Olav Polden fraktet på sykkel fra Kvanne. 
Foto: Lilly Gunn Nyheim

Ida Anette og Elise Margrete_690x525.jpg
Ida Anette og Elise Margrete med si bøsse. Foto: Lilly Gunn Nyheim

kaffepause sparebank1.jpg
Velfortjent kaffepause etter endt innsats

 

NRK sine nettsider viser denne statistikken for Møre og Romsdal: TV-aksjonen statistikk