Stor fiskelykke på Nordmarka

Tradisjon tro ble starten på Norsk Laksefestival markert med Surnadal jeger- og fiskeforenings familiekveld ved Glønavatnet. Flotte forhold, idylliske omgivelser og mange fisk på kroken, sørget for en svært vellykket kveld på Nordmarka. 

Godt over 50 barn tok turen til Glønavatnet torsdag kveld, og teller man med foreldre og besteforeldre, var det godt over 100 personer rundt vatnet. Etter en litt treg start, ble det etter hvert dratt på land flere fine ørreter av stolte og flinke barn.

gløna7_690x458.jpg

Emma Therese Hyldbakk (7) viser stolt frem fisken sin, selv om hun ikke liker noe annet enn laks. I følge mamma Joanna, havner fisken på stekepanna i kveld.

gløna9_690x503.jpg

Emilie Brøske Rønning (12) var på Nordmarka sammen med bestefar, og fikk fisk på sitt aller første kast!

gløna5_690x533.jpg

Jørgen Sættem (6) viser med glede frem sin flotte fangst.

gløna2_690x458.jpg

Leander Næss Sæter (10) har tatt turen helt fra Trondheim for å være med på fiskearrangementet, og fangsten var så definitivt verdt turen! Han gledet seg til å steke ørreten i kveld, for stekt fisk er det beste han vet!

gløna4_690x472.jpg

Lars Holte (10) og Sjur Magnus Norman Einum (3) fikk tre fisker på kort tid. Lars skal delta på fiskekonkurransen i Surna fredag kveld, og drømmer nok om enda større fangst enn dette.

Værgudene var på arrangørenes side torsdag kveld, og mange familier koste seg rundt Glønavatnet. Bildet under viser Edvard Vaseng og Ane Mogstad Strand sammen med sønnen Olav (5) og datteren Tilde (2).

gløna6_690x588.jpg

Alle som tok turen på Nordmarka torsdag kveld fikk gratis grillmat levert av REMA 1000. I tillegg ble det premier og diplom til alle små fiskere. Det var også en fiskekonkurranse, der jenta og gutten med kveldens største fisk fikk hvert sitt fiskesett. Det samme gjorde den som fikk flest fisk i løpet av kvelden.

Surnadal jeger- og fiskeforening ønsker å minne om fiskearrangementet for barn på Nordvik 3. juli. Mer informasjon om arrangementet kommer senere.

Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale.

gløna komitee
Fornøyde arrangører
gløna1
Øyvind Holte sammen med barnebarnet Lars
gløna3
Fisk på kroken!
gløna8
Erik Sollid Polden (4) sammen med pappa Lars
glønavatnet
Idylliske Glønavatnet